Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj22.01.2014, 21:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Up Up

✔PHP || ✔HTML || ✔Javascript || ✔Css || ✔C#
Mesaj23.01.2014, 08:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

UP UP

Mesaj26.01.2014, 12:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Uping Up

Mesaj28.01.2014, 14:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

BS dünyasında bir ilk.BS'nin saklı sayfalar extrasını baz alarak javascriptle yazmış olduğum kayıt sistemi.

Giriş yapıldığında sağ üstte Hoşgeldin [isim] diye karşılıyor sizi.Daha sonra 2. yatay menüde çıkış ve üye paneli beliriyor.Bunlar giriş yapıldıktan sonra çıkıyor.

Ayrıca üye panelimizde çok güzel Sohbet,Üyelere özel oyunlar,Üyelere özel puanlı soru bölümleri var.

Puanlı soru dedim çünkü Üye Puanları bölümümüzde var.
1 Yorum = 5 Puan
Soruya doğru yanıt verme = Soru zorluğuna bağlı değişir

http://www.dunkoyun.tr.gg

Mesaj07.07.2014, 10:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Güncel

Güncell! Evet öneri ve eleştirinizi bekliyorum... Smile

Mesaj07.07.2014, 11:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılar Kardeşim Smile
Mesaj11.07.2014, 18:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Siteni cok beyendim, ben de oyle birsey yapmaya calisdim, oyunlarin sayini sinirli yapabildigim icin iyilerini secmeye calistim, oyunlari biraz daha ozenle secersen cok daha iyi olacagini dusunuyorum, ama kategoriler ve oyunlar gercekten harika, emek vermissin, cok beyendim, tebrikler ^_^
Mesaj11.07.2014, 18:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş siteni çok beğeniyorum başarılar..
Mesaj11.07.2014, 22:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öncelikle başarılar diyelim onerilerimizi söyleyelim

1. Oyun incelemeleri yan reklam altına alınabilir daha rahat bir anasayfa içi olabilir ve incelemeler ( bloglar vs.) her sayfada gözükebilir
2. Üye giriş bolumu icin iframe olmasaydı daha iyi olabilirdi. Ve üzerine gelince hover özelliği ile otomatik açılsa daha iyi olabilir.
3. Footer kısmı düzenlenebilir. Yabancı reklamların boş is olduğunu söyleyebilirim. En alta yine bir mavi ince çizgi çizilebilir.
4. Webme text reklamı arkaplansiz bence daha iyi ve bu haliyle bozuk gözüküyor.
5. Kardeşim 14 yasindaymissin (ortak bi yanımız çıktı) .bsnin en iyi oyun sitelerinden birini yonetiyorsun.pagerank 3 ve muhteşem bir sayı.siteni cok güzel bir şekilde geliştirebilirsiniz. İstersen yardımın dokunabilir.ben her zmn buralardayim.
@blogcuabi #ahmet k.
New Generation Blog..
Mesaj12.07.2014, 11:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

blogcuabi yazmış:
Öncelikle başarılar diyelim onerilerimizi söyleyelim

1. Oyun incelemeleri yan reklam altına alınabilir daha rahat bir anasayfa içi olabilir ve incelemeler ( bloglar vs.) her sayfada gözükebilir
2. Üye giriş bolumu icin iframe olmasaydı daha iyi olabilirdi. Ve üzerine gelince hover özelliği ile otomatik açılsa daha iyi olabilir.
3. Footer kısmı düzenlenebilir. Yabancı reklamların boş is olduğunu söyleyebilirim. En alta yine bir mavi ince çizgi çizilebilir.
4. Webme text reklamı arkaplansiz bence daha iyi ve bu haliyle bozuk gözüküyor.
5. Kardeşim 14 yasindaymissin (ortak bi yanımız çıktı) .bsnin en iyi oyun sitelerinden birini yonetiyorsun.pagerank 3 ve muhteşem bir sayı.siteni cok güzel bir şekilde geliştirebilirsiniz. İstersen yardımın dokunabilir.ben her zmn buralardayim.
@blogcuabi #ahmet k.

Arrow BlogcuAbi gerçekten eleştirilerin ve önerilerin için çok sağol.Diğer arkadaşlarada teşekkür ederim Smile

Mesaj15.07.2014, 18:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılar... Smile