Merhaba Arkadaşlar Beni Belki Tanırsınız EtkinDizayn Sitenini Sahibiyim Arkadaşlar Ben Oyun Sitesi Acmaya Karar Vermiştim ve Actım Dün Gece Sabaha Kadar Bununla Uraştım Bu Sitemi Daha 10 dk Bile OLmadı Kuralı Sizden Sadece Sitemin Tasarımını Degerlendirmenizi İstiyorum Daha Oyunları Koymadım Dedigim Gibi daha 10 dk bile OLmadı Kuralı . Tasarım Bana Ait Degil kraloyun.com'a Ait Ben Sadece Bedava Siteme Uyarladım Zaten Onun Logosunu Kaldırmadım Sadece Tasarımı Degerlendirirseni Sevinirim Oyunları En Kısa Sürede Koymaya Calısıcam Bedava Sitemi En İyi Oyun Sitesi OLma Yolundayım Desem Yalan OLur
=> Oyun tabloları içerisindeki resimler ortalanmalı ve mavi kenarlıkları giderilmeli.
=> Tasarımı: kraloyun.com'dan alıntı olmamalı daha özgün tasarımlara gidilmeli
=> Her tablo içerisindeki yazılar arasında kenar boşluğu yok ve hizalı değil.
=> Reklamlar ile site arasında bir miktar boşluk bırakmalısın.
=> Güzel bir yazı tipi seçerek işe başlayabilirsin.
Site yapımında başarılar dileğimle,
sağlıcakla kal...
=> Oyun tabloları içerisindeki resimler ortalanmalı ve mavi kenarlıkları giderilmeli.
=> Tasarımı: kraloyun.com'dan alıntı olmamalı daha özgün tasarımlara gidilmeli
=> Her tablo içerisindeki yazılar arasında kenar boşluğu yok ve hizalı değil.
=> Reklamlar ile site arasında bir miktar boşluk bırakmalısın.
=> Güzel bir yazı tipi seçerek işe başlayabilirsin.
Site yapımında başarılar dileğimle,
sağlıcakla kal...
Resimleri Ortalıyacagım Mavi Kenarları Gidermeye Calışıyorum ama Tasarım Bozuluyo Nedense Ama Yapıcam
Tasarım Kendim Photoshop yardımıyla Yaparım da Hiç Oyun Tasarımı Yapmadıgım İcin Cok Saçma Bişey Yaparım
Reklamlar ile Site Arasında bosluk bırak demişsin Nasıl Yapıcagımı bilmiyorum
Güzel bi Yazı Tipi bulurum dostum sen iste
Oyun Sitesiyle Uraşmak cok zormuş bea Diger Sitem Daha Kolay dı sanki ama Yapıcam
Site ortalanmalı ve en önemlisi tasarım bence kraloyunla aynı olmamalı Başarılar ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Site ortalanmalı ve en önemlisi tasarım bence kraloyunla aynı olmamalı Başarılar
Dostum O Tasarım Zaten Ayarlayamıyordum Yeni Tasarıma Geçtim Ayrıca Sitemide Geğiştirdim Neden Diye Sorarsanız Adı Hoşuma Gitmedi Bende Bunu Kurdum EtkinGame Degerli Yorumun İcin Teşekkür Ederim
Diğer arkadaşların dediği gibi hem tasarımı ortaya al hemde oyun resimlerini ayrıca sitede içerik yok tasarımdan önemlisi sitene içerik koy
Az Önce Dedigim Gibi Tasarım Ayarlanmıyordu Ayarlanırda Uraşmadım Resimleri Ortaya Al demişsin <center> Resim </center> Yapıyorum Ortanlanmıyor
icerik Sitemi Yeni Kurdum İcerikdeki Oyunların Linklerini ve Oyunları Ayarlıyorum Degerlendirmen İcin Teşekkür Ederim
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.