Facebook'ta güzel şeyler paylaşcam diye yalan söyleyip adminlik aldığım 8000 kişilik güzel sözler sayfasından eski admini atıp sayfayı çalmıştım 2 yıl önce ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM
Gittiğim futbol klübünde futbol seçmelerinde ilk oynadığım maçta rakibimi geçemeyeceğimi anlayınca kendimi yere attım.
Fual kazandım serbest vuruştan gerçekten güzel bir gol attım. Bir çok kişiyi seçmelerde eledim. Şimdide klübe gitmiyorum. ______________
itiraf ediyorum telegoldeki itirafçı adam bendim şaka şaka başlıgı görünce aklıma bu geldi sırf espiri için yazdım ama itirafta bulunacagım hiçbirşey yok keşke olsa ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Sayılır mı bilmiyorum ama, İYİK'te yüzerken, yarışlar için Maltepe Üniversitesi'ne gitmiştik. 100m kurbağalamada atlamada bir yanlışlık yaptığım için diskalifiye olmuştum. Ve ardından ailemden utanıp, tek başıma bir odada hüngür hüngür ağlamıştım. ______________ İskilipli Atıf hain miydi? Necip Fazıl, CHP ve gerçekler
itiraf edeyim ki daha 8 yaşında adıyaman da nemrut dağına gitmişdik amcamla ama ben yüksekden korkduğum için dağa çıkmadım amcam halya benimle dalga geçiyor
itiraf edeyim ki daha 8 yaşında adıyaman da nemrut dağına gitmişdik amcamla ama ben yüksekden korkduğum için dağa çıkmadım amcam halya benimle dalga geçiyor
Çok normal bir şey (:
6-7 yaşında iken bize misafir geldiğinde benden su istediklerinde bardağın kenarlarını dilimi sürüp , sonra silip onlara öyle bardağı anlamasınlar diye verirdim ______________
her gun paylaşım yapma isteğime rağmen tasarımın yan menusu sorun çıkarıyor ve bu yüzden paylaşırten zorluk çekiyorum boyle olduğu için haftanın sitesi seçilmiyorum off ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.