Yazar |
Mesaj |
-
rootdraqo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.01.2014, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@tasarimci-amca2, Son olarak şunu söyleyeyim ve gideyim.
Bakınız Almanya veya diğer ülke servislerinde hazır tasarımlar kullananlar var.
Örneğin Clean Test'e bakın. Belki benim için sorun olmaz sonuçta Clean-Deneme daha yaygınlaştırılması için seçilmiş olabilir fakat görüyoruz ki Almanya servisinde sadece Clean-Test hazır tasarım kullanmamış. Gerçi ben artık web işleriyle uğraşmayacağım için sitemi sildim diğer tüm sitelerimin silinmesi için de talep gönderdim. Ancak ortada büyük bir yanlışlığın olduğu kesin. Hazır tasarım ancak güzel içerikli sitelerin seçilmesi gerekirdi. Yani konuyu fazla uzatmanın manası yok, gerçekler ortada. Son sözü Tarık Bey söyleyecek.
Selametle...
http://www.homepage-baukasten.de/examples.php |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
17.01.2014, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
doğrudur kardeşim fakat demek istediğim yarışmanın bi anlamı kalmaz ama almanya ve diğer ülkelerde seçilmiş diyorsun o kadarını bilemem neyse sadece fikrimi söyledim ben yanlış anlama olmasın tekrar söylüyorum...______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
metinmumcu
Aktif Üye
|
17.01.2014, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: bedava sitem teşekkürler |
|
|
bedava sitem teşekkürler örnek sitede 19. olmak bile güzel emeyi gecen herkese teşekkür ederim... |
|
↑
|
|
|
-
yilmazlar--mobilya
Acemi Üye
|
18.01.2014, 11:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Keşke siteyi 1 ay önce güncelleseymişim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ezantr
Acemi Üye
|
19.01.2014, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bizleri Aranıza Kattığınız için Teşekkür Ederiz.. |
|
↑
|
|
|
-
koddostubs
Uzman Üye
|
20.01.2014, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben burada yetkiliykene hak eden arkadaslara puanlarimi ilettim.
Ilkinda bir hata yapmisim sonradan tekrar duzelttim tekrardan yolladim.
Gormediyseniz suc benimdir size 2 kere tekrardan atmistim Tarik bey.
Neyse en azindan ben secimimi yapmistim her siteye..
En azindan duzgun kullanmis oldum.
Bir tek haksizlik var ki secilen sitelerin degisikligi..
Brisin.tr.gg secilmis ise hakkini vermelisiniz.
Hak onun, secimlerden cikartmamalisiniz.
Yarisma disi kurallar sadece gülüyorum.
Diger arkadaslarima da UZULMEYIN DEYMEZ ARKADAŞLARAR.. |
|
↑
|
|
|
-
kdyazilim
Acemi Üye
|
20.01.2014, 21:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimkurdu yazmış: kdyazilim yazmış: Haksızlık var... Seçilmedim diye demiyorum seçilen siteleri incelediğim için diyorum... Keşke oylamayı Tarık abi ve Almanya yapsaydı...
Kardeşim yanlış anlama ama nedir bu 'Tarık Abi' merakı belki o 'Tarık Abi'n seçmedi senin siteni belki o 'Tarık Abi'n haksızlık yaptı brisin.tr.gg ye yani yanlı olmayalım objektif olalım ortada bi sorun varsa aslında bu en baştan başlar
Tarık bey'e yaşından dolayı ve samimi olduğumuz için abi diyorum kardeşim
İkincisi ben Tarık bey'in yancısı değilim ki bir çok kez tartıştığımızda oldu. Benim görüşüm buydu sonuçta yönetim onlar onların seçimi olsaydı eleştireceğimiz insanlar üst yönetim olurdu ve buda ciddiye alınırdı şimdi kim bizi ciddiye alıp ona göre davranacak ki? Ayrıca sende sonuna kadar haksızsın brisin.tr.gg'ye yapılan gerçekten haksızlığın dibi olmuş... ______________ Ücretsiz hosting sponsoru oluyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.01.2014, 21:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk olarak ben abi demene bişey demedim
'Keşke oylamayı Tarık abi ve Almanya yapsaydı...' dedinya onun için dedim sonuçta oylamnın başı yine 'Tarık' beydi.
İkinci olarak ben hangi konuna sonuna kadar haksızım anlayamadım ?______________ Bizi Beğenin..! | Bizi Takip Edin..! | Bize Ulaşın..!
|
|
↑
|
|
|
-
kdyazilim
Acemi Üye
|
20.01.2014, 22:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimkurdu yazmış: İlk olarak ben abi demene bişey demedim
'Keşke oylamayı Tarık abi ve Almanya yapsaydı...' dedinya onun için dedim sonuçta oylamnın başı yine 'Tarık' beydi.
İkinci olarak ben hangi konuna sonuna kadar haksızım anlayamadım ?
Tabletten yazdığım için karışmış ve fark edememişim haklısın yazacaktım ______________ Ücretsiz hosting sponsoru oluyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
20.01.2014, 23:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kdyazilim yazmış: tasarimkurdu yazmış: İlk olarak ben abi demene bişey demedim
Tabletten yazdığım için karışmış ve fark edememişim haklısın yazacaktım
Vurguyu bayağı etkilemişti |
|
↑
|
|
|
-
kdyazilim
Acemi Üye
|
21.01.2014, 00:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cryengine3 yazmış: kdyazilim yazmış: tasarimkurdu yazmış: İlk olarak ben abi demene bişey demedim
Tabletten yazdığım için karışmış ve fark edememişim haklısın yazacaktım
Vurguyu bayağı etkilemişti
Okuyunca ben bile sinir oldum kendime ______________ Ücretsiz hosting sponsoru oluyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
21.01.2014, 12:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
brisin.tr.gg neden seçilmedi.
Tekrar oylama yapılmasını ve BS kullanıcılarına sunulmasını istiyorum ben şahsi görüşüm budur. |
|
↑
|
|
|
-
tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.01.2014, 12:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chickenblog yazmış: brisin.tr.gg neden seçilmedi.
Tekrar oylama yapılmasını ve BS kullanıcılarına sunulmasını istiyorum ben şahsi görüşüm budur.
Kardeşim benimde şahsi görüşüm bu ama yönetimin bizi pek takacağını sanmıyorum ______________ Bizi Beğenin..! | Bizi Takip Edin..! | Bize Ulaşın..!
|
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
21.01.2014, 14:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimkurdu yazmış: chickenblog yazmış: brisin.tr.gg neden seçilmedi.
Tekrar oylama yapılmasını ve BS kullanıcılarına sunulmasını istiyorum ben şahsi görüşüm budur.
Kardeşim benimde şahsi görüşüm bu ama yönetimin bizi pek takacağını sanmıyorum
%100 katılıyorum... |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
21.01.2014, 20:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
diğer ülkelerin örnek sitelerine baktığımız zaman hazır tasarım kullanan siteler görebiliyoruz.. şeçilmemek için başka bilmediğimiz bir neden mi var... ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
|