Burada değilim askerdeyim ama ara sıra aklıma gelmiyor değil. Bedava-sitem benim için her ne kadar geri de kalmış olsa da, örnek siteler seçtiğiniz için teşekkür ederim.
Burada değilim askerdeyim ama ara sıra aklıma gelmiyor değil. Bedava-sitem benim için her ne kadar geri de kalmış olsa da, örnek siteler seçtiğiniz için teşekkür ederim.
Listeye girmek çok güzel bir duygu herkeze teşekkürler ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
brisin.tr.gg bu site gerçekten çok güzelmiş 1. bu olmalıydı bence (!)
teşekkürler önemli olan örnek sitelere girebilmekti.
Küçük yaşın sebebimle sanırım dalga geçtiğimi anlamadın. (!) işaretinin anlamını bilmiyorsun sanırım. Daha BS'nin hazır tasarımlarını kullanan bir site nasıl oluyor da örnek sitelere giriyor anlamadım.
Öncelikle burda kimse kimseyle dalga geçip, önyargıda bulunmasın lütfen. Madem ki beğenmediniz, bedava-sitem'in diğer ülkelerdeki Örneklerini inceleğin. Bedava-sitem örnekler tasarım ,görsellik anlamına gelmiyor. Forumda da örnek olmanı gereklidir. Siz bu davranışınızdan dolayı örneklere giremessiniz. Bedava-sitem elbetdeki, kendi tasarımlarını örnek koyabilir. Site açmasını hiç bilmeyen bir kişi örneklere bakıp, her biri profesyonel site görürse , adamlar işi aşmış benim burda ne işim var diye söylenir. Stratejik bir seçim yaptık bilmediğiniz konu üzerine yorum yapmanıza gerek yoktur. Ayrıca bedava-sitem üyeleri ile dalga geçtiğinizden dolayın forumdan uzaklaştırıldınız., şimdi bunun anlamını düşünebilirsiniz. ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
En son biryaziatolyesi tarafından 15.01.2014 02:24:26 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Biraz geç bir açıklama yapacak olsamda başlıyorum. Öhö öhöö..
İlk olarak beni örnek sitelere seçen "abilerime" ve Tarık Bey'e teşekkür ederim.
Sitemin gelişmesi için artık elimden gelenin daha fazlasını yapacağımdan hiçbir kuşkunuz olmasın.
Burada çok şey öğrendim ve şuan ki başarılarım sizlerin bana öğrettiği bilgilerin sonucudur. Tekrardan teşekkür ederim .. ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
Geçtiğimiz sene 30 site belirlemiş fakat 29 tanesini "Örnek Sitelere" eklemiştik. Başvuru sayısının yüksek olmasından dolayı, bu sayıyı bu sene 50 olarak belirleyeceğiz, fakat yine 20 tanesi eklenecek. Bizim gönlümüz elbette dereceye giren ilk 20-30 siteyi yayınlamak olacak, fakat merkez yönetim göndereceğim 50 sayfa arasından istediğini seçebilecek. Bu da demek oluyor ki, 1. olan sayfa eklenecek diye bir garantimiz yok.
Seçilen sitelerin içinde bazı eski siteleri görmek beni duygulandırdı. Taaa benim üye olduğumdan bu zamana kadar varlığını muhafaza eden kaç yıl emek verilmiş siteler eyyy eski günler heyy güzel seçimler herkeze başarılar tebrik ederim hepinizi. ______________
Geçtiğimiz sene 30 site belirlemiş fakat 29 tanesini "Örnek Sitelere" eklemiştik. Başvuru sayısının yüksek olmasından dolayı, bu sayıyı bu sene 50 olarak belirleyeceğiz, fakat yine 20 tanesi eklenecek. Bizim gönlümüz elbette dereceye giren ilk 20-30 siteyi yayınlamak olacak, fakat merkez yönetim göndereceğim 50 sayfa arasından istediğini seçebilecek. Bu da demek oluyor ki, 1. olan sayfa eklenecek diye bir garantimiz yok.
Seçilen sitelerin içinde bazı eski siteleri görmek beni duygulandırdı. Taaa benim üye olduğumdan bu zamana kadar varlığını muhafaza eden kaç yıl emek verilmiş siteler eyyy eski günler heyy güzel seçimler herkeze başarılar tebrik ederim hepinizi.
teşekkürler ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
brisin.tr.gg isimli sayfa bedava-sitem tasarımıyla yarışmaya katıldığından ve bazı moderatörlerin yanlış puan vermesinden dolayı dereceye girmiş bulunmaktadır. Bu hata biz kaynaklı olduğu için puanlamayı tekrar gözden geçirmek durumunda kaldık ve brisin.tr.gg sayfayı ilk 30 dışında tutup aynı puanları paylaşan 31. ve 32. sırada bulunan sayfaları dereceye almak zorunda kaldık. Dolayısıyla;
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.