Yazar |
Mesaj |
-
selimsolakoglu
Acemi Üye
|
02.07.2008, 22:19 (UTC) Mesaj konusu: www.selimsolakoglu.tr.gg |
|
|
merhabalar,ben bir fotografcıyım ve gecen yıl bana acilen site lazım olmuştu, com'lu bir site açtım ancak bazı sorunlar yüzünden kullanamadım siteyi,sonra biri bu tr.gg yi tavsiye etti,işini görür gibilerinden,iş görmek mi? com'u aramıyorum bile artık,bu hizmeti verenlere buradan teşekkürlerimi sunuyorum,fotograf galerimi ziyaret ederseniz sevinirim,beğendiğiniz bir fotografı size hediye ederim böylece ödeşmiş oluruz:) herkese selamlar |
|
↑
|
|
|
-
mukemmelkiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2008, 01:06 (UTC) Mesaj konusu: oLaya fransız kaLmı$ım :D |
|
|
yaff arkada$Lar pi$i sorjam siteye nasıL video ekLioruz anLamadım kodu yasıom video diiL kod çıkıo phen bu siteye piraz fransız kaLmı$ım 1.yıL faLan doLmu$ faLLa kusura bakmayın bek urayamadım da sorunuma yardımcı oLursanız sevinirim pide siteme baksanız çok eii oLur phen acemiyim de daha ha bi de müzikde ekLeyemedim ayh sıktım sizide $imdi dionusdur hiç bi$i piLmion hakLısınız faLLa buraya fransızım soruLarıma cevap aLırsam sefinirim |
|
↑
|
|
|
-
falkons
Acemi Üye
|
03.07.2008, 01:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar ben bu site olayını cözemedim ama güsel bisiy yaptıqıma inanıyorum |
|
↑
|
|
|
-
falkons
Acemi Üye
|
03.07.2008, 01:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mükemel kız yardım ederim sana ekle sonssuz_ask_emre( at )hotmail.com istediqin video yu ekleriz qel sitemede baq orada video ekledim bende |
|
↑
|
|
|
-
osmli
Acemi Üye
|
03.07.2008, 05:44 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
bu siteye gir flahs oyun var aşk sevgi var milli duygu var oyun indirme var |
|
↑
|
|
|
-
simalskuzeyi
Acemi Üye
|
03.07.2008, 08:56 (UTC) Mesaj konusu: kod |
|
|
butun herkesin emegine yuregine saglık
ewt site güzel cok hos ama bir sorun yasıyorum
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:(
ALLAH rızası için kodları nereye eklicem birisi yardımcı olsun kafayı sıyırcam
yardımcı olun bana ltfn yaw
tabiki flt radyo kurmak için
msn adresimi veriyorum : giresununfatihi( at )hotmail.com
sevgilerle
En son simalskuzeyi tarafından 03.07.2008 09:44:10 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
demirtur
Acemi Üye
|
03.07.2008, 09:50 (UTC) Mesaj konusu: selam arkadaşlar |
|
|
merhaba lar ben aranıza yeni katıldım artık kurumsallaşmış olan şirketimizin ilk web sayfasını burada yapmaya karar ver dik ve iş piyasamızda cok tutu bu arada ben hasan web sayfamız www.demirtur.tr.gg ha bir de sizlere bir şet soracam yardımcı olursanız sevinirim bu web sayfaya döviz kurları , en son haber ler , canlı intertnert tv sini falan nasıl yüklüyoruz yardımlarınız icin cok teşekkürler [/i][/b] |
|
↑
|
|
|
-
mukemmelkiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2008, 10:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
faLkons sheni msnye ekLijem bu arada siten züper oLmu$$ |
|
↑
|
|
|
-
gonulerleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2008, 10:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar başlığı siteni tanıt bölümüne çevirmişsiniz , lütfen reklamlarınızı siteni tanot bölümünde yapınız... |
|
↑
|
|
|
-
e43ittifakhades
Acemi Üye
|
03.07.2008, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
REKLAM:
http://e43ittifakhades.tr.gg
ogame 43 uncu ewren ittifakımıza gelmek isteyenlerre kapımız acıktır... |
|
↑
|
|
|
-
falkons
Acemi Üye
|
03.07.2008, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mükemel kız saol kabul etim arkadaslar yardım edilecek konu varsa qelin yardım ediyim msn ekleyin yeter oradan yardımcı olurum herkese sonssuz_ask_emre( at )hotmail.com______________ arkadasalar yardım ederim msn mi ekleyin oradan yazın bana sormak istediklerinizi sonssuz_ask_emre( at )hotmail.com |
|
↑
|
|
|
-
falkons
Acemi Üye
|
03.07.2008, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar sitelerinie qöz atıyorum ama nedense heryerini aynı tasarım yapıosunuz sayfalardaki deişiqlikler önemli her sayfada aynı seyler sıkar insanı sitede sıkılır ______________ arkadasalar yardım ederim msn mi ekleyin oradan yazın bana sormak istediklerinizi sonssuz_ask_emre( at )hotmail.com |
|
↑
|
|
|
-
suhutdersanesi
Acemi Üye
|
03.07.2008, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: ÇOK GÜZEL OLMUŞ |
|
|
HAYIRLARA VESİLE OLUR... |
|
↑
|
|
|
-
ulkucuhareketler
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
otoparkur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2008, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: Teşekkürler |
|
|
Bu sitenin yapımcılarına çok teşeküür ediyorum. Arayıpta bulamadığı bir blog anlayışıydı. Bence Türkiyede 1 numarasınız. |
|
↑
|
|
|
|