Yazar |
Mesaj |
-
blogalp
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.01.2014, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Seçilen siteleri tebrik ederim. |
|
↑
|
|
|
-
koddostubs
Uzman Üye
|
12.01.2014, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alp kardesim bu secilenler arasinda sen yoksun diye uzilmene gerek yok.
Saglik olsun birdaha ki seneye insallah.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
12.01.2014, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Umarım herkes dahil olur.
Alıntı: Geçtiğimiz sene 30 site belirlemiş fakat 29 tanesini "Örnek Sitelere" eklemiştik. Başvuru sayısının yüksek olmasından dolayı, bu sayıyı bu sene 50 olarak belirleyeceğiz, fakat yine 20 tanesi eklenecek. Bizim gönlümüz elbette dereceye giren ilk 20-30 siteyi yayınlamak olacak, fakat merkez yönetim göndereceğim 50 sayfa arasından istediğini seçebilecek. Bu da demek oluyor ki, 1. olan sayfa eklenecek diye bir garantimiz yok. |
|
↑
|
|
|
-
oktay-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.01.2014, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynen umarım herkes dahil olur çünkü tam kritik bir noktadayım.______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
12.01.2014, 20:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seçilen arkadaşlara başarılar dilerim..______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
etkindizayn
Uzman Üye
|
12.01.2014, 21:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar Dilerim Şeçilenlere Darısı Bizim Başımıza ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz]
Yürekten Sevene Mesafe Yoktur.. |
|
↑
|
|
|
-
dsdizayn
Acemi Üye
|
13.01.2014, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımını internetten bulmuş, menüsünde CSS TASARIMLAR diye reklam olan, içinde henüz hiç içerik olmayan bir site bile ilk 30'a girmişken sitemin girememesi beni gerçekten şaşırttı. ______________ DS Dizayn! www.dsdizayn.tr.gg
DS Dizayn Free, Premium TASARIMLAR!
6/12 Canlı Destek! |
|
↑
|
|
|
-
dsdizayn
Acemi Üye
|
13.01.2014, 16:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
brisin.tr.gg bu site gerçekten çok güzelmiş 1. bu olmalıydı bence (!) ______________ DS Dizayn! www.dsdizayn.tr.gg
6/12 Canlı Destek! |
|
↑
|
|
|
-
sekerkizcandyweb
Acemi Üye
|
13.01.2014, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dün sonuçların açıklandığını maalesef geç gördüm ve o andaki heyecana dahil olamadığım için üzüldüm açıkçası. Sitemi ilk 10'a layık gören başta adminimiz Tarık Bey'e ve diğer moderatörlere çook teşekkür ederim. Bu site benim için çok değerli. Hayatımda sahip olduğum en güzel şeylerden biri... Ve şimdi de örnek siteler arasına girdi. Sitemin daha da değerlendiğini düşünüyorum bu sayede... Her şey için, tüm ilginiz için tekrar çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız... |
|
↑
|
|
|
-
sekerkizcandyweb
Acemi Üye
|
13.01.2014, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada seçilen tüm siteleri de tebrik ederim... |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
13.01.2014, 17:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dsdizayn yazmış: brisin.tr.gg bu site gerçekten çok güzelmiş 1. bu olmalıydı bence (!)
teşekkürler önemli olan örnek sitelere girebilmekti. ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
dsdizayn
Acemi Üye
|
14.01.2014, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
brisin yazmış: dsdizayn yazmış: brisin.tr.gg bu site gerçekten çok güzelmiş 1. bu olmalıydı bence (!)
teşekkürler önemli olan örnek sitelere girebilmekti.
Küçük yaşın sebebimle sanırım dalga geçtiğimi anlamadın. (!) işaretinin anlamını bilmiyorsun sanırım. Daha BS'nin hazır tasarımlarını kullanan bir site nasıl oluyor da örnek sitelere giriyor anlamadım. ______________ DS Dizayn! www.dsdizayn.tr.gg
6/12 Canlı Destek! |
|
↑
|
|
|
-
koddostubs
Uzman Üye
|
14.01.2014, 16:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sadece tasarim degil iceriklerine de bakiliyor
Ayrica kimse ile dalga gecmene de gerek yok.! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dsdizayn
Acemi Üye
|
14.01.2014, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
koddostubs yazmış: Sadece tasarim degil iceriklerine de bakiliyor
Ayrica kimse ile dalga gecmene de gerek yok.!
Tasarımı geçtim içeriğe de bakabilirsiniz. Yarısı büyük yarısı küçük yazılmış menü, yazım hataları, her bulduğu kodu ekleme, hiçbir düzen olmaması... ______________ DS Dizayn! www.dsdizayn.tr.gg
6/12 Canlı Destek! |
|
↑
|
|
|
-
tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.01.2014, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dsdizayn yazmış: koddostubs yazmış: Sadece tasarim degil iceriklerine de bakiliyor
Ayrica kimse ile dalga gecmene de gerek yok.!
Tasarımı geçtim içeriğe de bakabilirsiniz. Yarısı büyük yarısı küçük yazılmış menü, yazım hataları, her bulduğu kodu ekleme, hiçbir düzen olmaması...
Kardeşim içerikten bahsediyosun ama senin iyi kötü bi içriğin bile yok koymuşsun edit tasarımı öyle kalmış
bu arada yanlış anlama amacım tartışma çıkarmak değil
sadece fikrimi söyledim
______________ Bizi Beğenin..! | Bizi Takip Edin..! | Bize Ulaşın..!
|
|
↑
|
|
|
|