Çok Karmaşık Bir Yer Herkezin Kendi Sitesine Göre Bir Bölümü Olsun.
Mesela Şöyle Demek İstiyorum. Diyelim
aşk siteleri,oyun siteleri,webmaster siteleri vs.vs. Eklenirse Çok güzel Olur Herkez Ne sitesi Tanıttının anlamıda olur sadece o linke bastımızda webmaster siteleri çıkar karşımıza Ve şunuda söylemeliyim ki siteni tekrar tekrar tanıtmak için. 3 ay aşırı bir uzun süre. onunda en azından 1 aya veya 1 haftaya indirilmesi çok iyi olur hata 1 hafta olursa www.bedava-sitem.com 'a çok yararlı olacaktır bilirsiniz ki site tıklandıkça ve özgün paylaşım yapıldıkça. pagerank - hit- alexa hepsi artar.
Bu dediklerim çok basit bişey değil biliyorum ama Forumun admin paneline girip sadece 2-3 alt forum eklencek Örnek Bir forum sunmak istiyorum reklam amaçlı olmasın paylaşcağım forum benim şahsıma aittir.
http://www.aglamakaderim.10tl.net/forumdisplay.php?fid=41
Bu kendi kurduğum forum gibi istiyorum yani arkadaşlar. Bana Katılanlar Varsa . Toplu E-mail Gönderelim. Belki eklenir. Yorum atabiliyorsanız Katılıyorum Yazında Dikkat çeksin adminler vs. okusun. İyi günler. ______________
En son AglamaaKaderim tarafından 17.05.2014 01:04:23 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.