son zamanlarda support'a +18 reklamlar hakkında genel bir şikayet gelmektedir. Bildiğiniz üzere bu reklamlar webme GmbH tarafından değil, sponsor firmamız tarafından bizim kontrolümüz dışında eklenmektedir. Bu elbette bizim sorumluluğumuz altındadır ama maalesef her daim online olmadığım için hepinize zamanıda cevap veremiyorum.
Ara ara bu tarz reklamların çıktığını biliyorum ve bu duruma bir an önce müdahalede bulunabilmemiz için lütfen ilgili reklamın üzerine sağ tıklayarak bağlantı adresini kopyalayın ve abuse-tr( at )webme.com adresine mail atın. Bu durum rahatsız edici reklmaların kaldırılmasını nispeten hızlandıracaktır.
Bu durum için bedava-sitem adına hepinizden özür dilerim.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
Admin Tarik ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
+18 içerikli bedava-sitem üye siteler var..
onları napcaz ben o yüzden diyorum adminler bi hald yaptıkları yok ilgisizler diye
adları var ama kendileri yok.
onları napcaz ben o yüzden diyorum adminler bi hald yaptıkları yok ilgisizler diye
Adminler derken? ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Olay budur eyvallah Tarık abi. Büyük bir adım. Şükranlarımı sunarım. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 15.12.2013 22:01:41 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Gözlerin üzülmesin aktif-dost, Gözlerin gülsün pasam. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Adminler derken?
Arkadaslar Bedava-Sitem Türkiyenin Yöneticisi (admini) Admintarik dir (Tarik abi)
Yöneticilik AdminTarik (abimin) Moderatörlük bizlerin.
Biz bize verilen görevi uygulariz, forum´la ilgileniriz. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Böyle bir konu açmak en mantıklısıydı tek tek cevap vermeye çalışmaktansa... Öteki türlüde umursanmadıklarını sanıyor üyeler, ama işin özü öyle değil...
Teşekkürler Tarık bey, teşekkürler Webme... ______________ Ücretsiz hosting sponsoru oluyoruz!
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.