Koddostubs.TR.GG / Her yeni eskir, her yaşayan ölür.
Burada olan herkeze selam olsun , abilerim,ablalarım,kardeşlerim !
Yeni bir tema bedava-sitem'e #entegre etmiş bulunmaktayım. Öncelikle temayı biraz tanıtayım. Tema ismi T-blog Özgür GÖRGÜLÜ arkadaşımızın blogger'a kodladığı bir temadır. Bu temayı bedava-sitem'e çevirip kendi sitemde uyarlamaya karar vermiş bulunmaktayım. Ayrıca büyük bir sürpriz daha ! Koddostubs 1 yaşında.! Bu nedenle de yeni tasarımımızı yayınlamak istedim. Eski temalarımı sizler için de paylaşacağım. Kendi yaptığım temayı bazılarını para ile sizlere vereceğim bazılarını da sizlere ücretsiz (free) olarak sizlere dağıtacağım. Şu anki kullandığım temanın bazı taraflarını değiştirmiş bulunmaktayım. İnşallah beğenirsiniz. Sizlerin bu konu altında değerli yorumlarınızı da görmek istiyorum. Değerlendirmenizi istiyorum.. Temanın içerik bölümü vb. Yenilendi. Kendi paylaşımlarımızı bu tema'da yapacağız! Son olarakta Sosyal ağlar üzerinde de sitemiz hakkında haberlerimizi takip edebilirsiniz. Sorunlarınız olduğu zaman bana özel mesaj sistemi ile mesaj atabilirsiniz.
Sağ taraftaki reklamı biraz daha tasarıma göre hizalarsan daha güzel olur kardeşim.
Logoya gelince daha canlı bir şeyler yaparak kullanabilirsin.. Alt kısımdaki reklamı çerçeve içine alırsan süper ve harika olur.
Bu yüzden bazı eksikler yüzünden 10 üzerinden 9 verdim.. Ama siteni çok beğendim bu eksikleri tamamlarsan daha güzel olacağına inanıyorum. ______________
web siten çok güzel olmuş kardeşim bir tasarimci-amca olarak çok beğendim kolay gelsin ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Sağ taraftaki reklamı biraz daha tasarıma göre hizalarsan daha güzel olur kardeşim.
Logoya gelince daha canlı bir şeyler yaparak kullanabilirsin.. Alt kısımdaki reklamı çerçeve içine alırsan süper ve harika olur.
Bu yüzden bazı eksikler yüzünden 10 üzerinden 9 verdim.. Ama siteni çok beğendim bu eksikleri tamamlarsan daha güzel olacağına inanıyorum.
Evet şuan bir eksik göremiyorum.
Son olarak logo kaldı.. Onuda değiştirirsen gerçekten çok süper olucak.. ______________
Uzun bir sürenin ardından 'koddostubs' yeni tasarım kostümünü giymiş , ee bize de hayırlı olsun demek düşer kardeşime. Başarılar dilerim. çok daha iyi işler çıkarman dileğiyle. 2014'e şık bir tasarım ve içerikle şimdiden geçmiş bulunmakta. 10/10 ______________ => Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
=> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=37
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.