hepsipersiabu yazmış: Yorumlamamızı istiyorsun peki, yorumlayayım kendimce. Kabalık edersem affola bu sadece bir eleştiri.
Site açmanın bir amacı olmalı, Genele hitap etmeli, İlgi çekici olmalı, Herkesin yakından takip ettiği olmalı.
Siz kendi ailenizin veya sülalenize ait bir hesap açmışsınız buraya kadar tamam.
Sizin ailenizi veya sülalenizi sizin sülalenizden başkası takip etmez veya girmez. Kimse sizi tanımıyor, bilmiyor. Falanca aileden filanca kişisiniz. Daha zenginleştirmek isterken neyi kasdediyorsunuz ?
Demek istediğim şu, kimse sizin sitenize girip ben bunların sülalesini inceliyim, neler yapıyor, ne işle meşgul diye merak edip girip okumaz. Siz şöyle kendi gözünüzle bir bakınız, siz kendi sülalesini tanıtan bir sayfaya girermiydiniz.
Şevkinizi kırmak istemiyorum, fakat bu böyle. Bu sadece kişisel bir görüş. Üzdüysem, kırdıysam, affola.
mahmutcalierdogan yazmış:
Bu site Mahmutçalı sülalesi bireylerinin aralarındaki ilişkiyi daha da kuvvetlendirmek, birbirlerinden uzakta, ayrı şehirlerde bulunan aile bireylerini ortak bir alanda buluşturmak amacıyla kurulmuştur.<<< site ana sayfasında
Ziyaret oranı çok da iyi değil (aile üyeleri bile çok fazla bakmıyor) Aklıma gelen içerikleri ekledim ama yeni içerikler ekleyerek zenginleştirmek, ilgi çekici hale getirmek istiyorum. Özellikle aile bireyleri interneti açtığında ilk olarak buraya gelme ihtiyacı hissedecek kadar.<<< buradaki mesajımda
Elbette başkalarını hedeflemiyorum ama bakmak isteyen misafirlerin başımız üstünde yeri var. Belki benim siteyi kurarken ve gliştirmeye çalışırken başka aile sitelerine baktığım gibi fikir almak amacıyla bakmak isteyenler olabilir.
Belirttiğim gibi aile bireylerinin çoğunda internet erişimi var artık, sosyal paylaşım sitelerinde sürekli aktifken buraya uğramamaları üzüyor, üstelik elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum. Bu yüzden tavsiye istemiştim. Sürekli internete giren insanlar pekala bir tıkla bu siteye de bi göz atıp, paylaşımlarda bulunabilir. İlgilerini çekmek için ne yapabilirim diye düşünüyorum. Örnek olabilir diye başka sitelere baktım hala da bakıyorum ama bizimki gibi sakin değil, bireyler sık sık girip paylaşımda bulunuyor (yazdıklarının tarihine bakarak anlaşılıyor)
Zamanınızı ayırıp görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim hepsipersiabu.