Bedava-Sitem.com facebook sayfasında alım yapılacağı duyurulmuştu.
Son başvuru tarihi 15.02.2014 bugün tarih : 13.02.2014 yani son başvuru tarihine 2 gün kalmıştır.
Ayrıca başvurunuz şu şekilde olmalıdır ;
- Sayfa adı, isim soyisim, yaş ve bulunduğu ili belirtilen bir mail
- Mailler support-tr( at )webme.com adresine yollanalacak
kolay gelsin ben ticari amaçlı bana ufakta olsa bi getirisi olması amacı ile bir site yapmak istiyorumu sorumu yanlış yere yazdım sanırım nereye yazıcamı bilemedim siteme öncelikle resmi görünecek bi tema arıyorum şu sitedeki temaya benzer bi tema arıyorum www.pemabilgisayar.com nerden tema bulabilrim yada kedimiz bu sistem için tema yapa biliyormuyuz cevaplarsanız çok sevinirim herkeze iyi calışmalar dilerim...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.