Yazar |
Mesaj |
-
forummove
Acemi Üye
|
07.10.2013, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: sayfadaki hata |
|
|
sayfadaki hata var sayfaya tıkladımızda sadece kodlar görünüyor Error Loading FCK-Editor diyor hata sadece bendemi yoksa herkestemi acil yardımm siteye bir şey ekleyemiyorum |
|
↑
|
|
|
-
webspiker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2013, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende de var nedendir bilmiyorum. Bir kaç gündür bu şekilde. ______________ Yeni Açılan Websitemize Yazar Alımları Başladı ! |
|
↑
|
|
|
-
forummove
Acemi Üye
|
08.10.2013, 13:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webspiker yazmış: Bende de var nedendir bilmiyorum. Bir kaç gündür bu şekilde.
acil çözüm lazım |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
09.10.2013, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle buna benzer bir sorun bende şuan itibari ile bulunmamakta..
Fakat şu adımları izleyerek ufak bir kontrol yapmanızı öneriyorum..
Sitene Giriş > Ayarlar > Profil bilgileri (Eskiden Profesyonel Ayarlar - Şuan 2. olarak geçen profil bilgileri) > HTML editorü gösterilmesin mi (Şart: HTML biliyor olman lazım!)
Buradaki tiki kaldırarak kaydet butonuna tıklayınız..
Tekrar deneyiniz..
Sorun çözüme ulaşmaz ise çerezleri silmenizi veya farklı bir tarayıcı ile (opera, chrome, firefox) denemenizi tavsiye ediyorum..
İyi Forumlar.. |
|
↑
|
|
|
-
forummove
Acemi Üye
|
11.10.2013, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Öncelikle buna benzer bir sorun bende şuan itibari ile bulunmamakta..
Fakat şu adımları izleyerek ufak bir kontrol yapmanızı öneriyorum..
Sitene Giriş > Ayarlar > Profil bilgileri (Eskiden Profesyonel Ayarlar - Şuan 2. olarak geçen profil bilgileri) > HTML editorü gösterilmesin mi (Şart: HTML biliyor olman lazım!)
Buradaki tiki kaldırarak kaydet butonuna tıklayınız..
Tekrar deneyiniz..
Sorun çözüme ulaşmaz ise çerezleri silmenizi veya farklı bir tarayıcı ile (opera, chrome, firefox) denemenizi tavsiye ediyorum..
İyi Forumlar..
zaten o kututucuk işaretli değildi bide çerezleri silim bakim |
|
↑
|
|
|
-
webspiker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.10.2013, 17:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende düzeldi.
iyi forumlar.. ______________ Yeni Açılan Websitemize Yazar Alımları Başladı ! |
|
↑
|
|
|
-
rootdraqo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.10.2013, 18:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@forummove, o halde sorun internet hızınızdan kaynaklı olabilir.______________
Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız!.. (at) yerine gelecek.
AdminTarik, CryEngine3, Bilgi-Pinari, Ua1905Ua, GrafikDizayn, Ciz-Dizayn, OsmanliSultanlar ve tüm BS!.. |
|
↑
|
|
|
-
forummove
Acemi Üye
|
17.10.2013, 05:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rootdraqo yazmış: @forummove, o halde sorun internet hızınızdan kaynaklı olabilir. YOK YOK çerezleri silince üzeldi no problem ... |
|
↑
|
|
|
|