helal olsun tarık bey gerçekten güzel bir proje olmuş sitesi kapatılan eski - yeni üyeler gelebilecek bu iyi haber gerçekten güzel işler yapıyorsunuz tekrardan helal olsun tebrik ederim sizi... ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Dua et ki diğer sitelerini kapatmadım! Sen kim oluyorsun da bayan moderatöre küfür ediyorsun? ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Özrü kabahatinden büyük. Belli ki biliyorsun sebebini ki buraya yazman da pek doğru ve hoş değil. ______________ => Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
=> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=37
allah sızdenn gani gani razı olsun yıllarca yalvarmıstım sıtem ıcın acıılmamıstı haksız yere baska bırının verdıgı kodu kullandıgım ıcın kapatılmıstı yonlendırme yuzunden..sımdı basvurumu yaptım dort gozle acılmasını beklıyorum ______________ www.duetmatematik.tr.gg
Merhaba arkadaşlar
Benım elektrosokforum.tr.gg sitemdeki reklamlardan şıkayetçı deyılım kaldırıldıgı halde siteniin siliniceğinide biliyorum
Ama siteye girince direk reklam çıkıyo uste gozukuyo bende sıte açıldıgında 110
pixel aşağıya kaydırdım sıteyı yanı açtıgınızda aşağı ınıyor ve reklam gozukmuyor
Bu suçmudur uste geldıgımızde yıne reklam var ama ?
Merhaba arkadaşlar
Benım elektrosokforum.tr.gg sitemdeki reklamlardan şıkayetçı deyılım kaldırıldıgı halde siteniin siliniceğinide biliyorum
Ama siteye girince direk reklam çıkıyo uste gozukuyo bende sıte açıldıgında 110
pixel aşağıya kaydırdım sıteyı yanı açtıgınızda aşağı ınıyor ve reklam gozukmuyor
Bu suçmudur uste geldıgımızde yıne reklam var ama ?
suan itibarı ile reklamlar sitenizde gorunmemekte.ayrıca reklamların yerleri ile oynamak da yasak.bilginize...
Sayfaların açılması ile ilgili son gün 30.09.2013...
Bu tarih itibariyle başka bir duyurumuz olacak ve bu tarih itibariyle sayfa açma talepleri değerlendirilmeyecek. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Elektrosokforum.tr.gg sitemdeki 110 pixel kaydırmıştım Reklamı ben görüyodum
arada sırada bendede gozukmuyordu reklam sıtem sılınmış açarmısınız hemen düzelticem lütfen açın sitemi.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.