Yazar |
Mesaj |
-
brisin
Uzman Üye
|
19.09.2013, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir uygulama olacak.Teşekkürler. ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
egiticibilgi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.09.2013, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitesi silinen arkadaşlar için güzel bir düşünce. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htmlaz
Acemi Üye
|
19.09.2013, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
super oldu benim Html-codum.tr.gg sitemde kapanmisdi amma maili nasil yolluyoruzki |
|
↑
|
|
|
-
manshess
Uzman Üye
|
19.09.2013, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir uygulama teşekkürler.
Bu bir çok eski üyeler için iyi olucaktır.
htmlaz yazmış: super oldu benim Html-codum.tr.gg sitemde kapanmisdi amma maili nasil yolluyoruzki |
|
↑
|
|
|
-
gizliilimler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
turk-sanat
Acemi Üye
|
20.09.2013, 13:30 (UTC) Mesaj konusu: Memnuniyet! |
|
|
bedava sitem,le cok seyler ögrendim, gectigimiz yillarda (almanca) yayin agindan üyelik basvurusu yaptim ve iyi de oldu su an tükce yayin agi ile gercekten büyük hizmetler verdiginin bilinci ile buradan "BedavaSitem",e sükran borcluyuz. bütün üyelere ve bize anlayis gösteren yetkililere sevgi-saygi ile...(yakup Icik-almanya) ______________ Her insan (1) sevgilidir. |
|
↑
|
|
|
-
dogadostuinsan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2013, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2 kapanan sitem var umarım geri açılır.Genel afı çıkardığı için Tarık Beye teşekkürlerimi sunuyorum ayrıca sitesi tekrar açılan sitelere başarılar diliyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dsdizayn
Acemi Üye
|
20.09.2013, 14:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi bir karar alınmış. Uzun süre emek verdikten sonra reklam yerini değiştirdiği için sitesi kapatılanların vs. işine yarayabilir. [GA2013] Genel Af 2013 sanırım ______________ DS Dizayn! www.dsdizayn.tr.gg
DS Dizayn Free, Premium TASARIMLAR!
6/12 Canlı Destek! |
|
↑
|
|
|
-
sitenizgl
Acemi Üye
|
20.09.2013, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: sada |
|
|
........................yetiş alttaki text reklam gözükmüyor napcaz
yorumlara dikkat ediniz. yeri burası degil zaten
En son sitenizgl tarafından 20.09.2013 18:34:20 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
site-tools
Aktif Üye
|
20.09.2013, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet sayın Admin Tarık. Bende bu platformda hiç bişi bilmeyerek başlayan ve sonradan dünya çapında büyük bir projeye devam eden bir kişiyim..
Bedava-Sitem sitemi kapatması veya bana her tür destekte bulunması benim hayrıma oldu. Bence kapatmanız olumlu bir şey..
Reklam olsun diye söylemiyorum, ama eğer projemi merak eden varsa sitemde de paylaştım .
Ben de HTML, CSS, JS gibi dillerde profesyonel oldum bu platform sayesinde.. Bu platform çok iyi ve sosyal.
Benim oluşturduğum sitede PHP dili kullanarak aynı zamanda Bedava-Sitem'de ki sitemin kapatılmasına rağmen ne kadar hayırlı olduğunu öğrendim.
Şu an bende bir sosyal paylaşım sitesi yapmaktayım.. Twitter, Facebook gibi..
Hepsi de bu Bedava-Sitem adlı platform sayesinde..
Cidden çok teşekkür ederim.. Bu platformu lütfen sonlandırmayın, kim ne derse desin bu platform daha iyi hale gelir ve bu platform web yazılım dillerini bilmeyenler için bir başlangıç olur..
İyi günler dostlar.. Admin Tarık siz ve diğer yöneticiler çok iyi insanlarsınız.. Seviliyorsunuz bunu bilin. ______________ Site-Tools © 2012-2013.
"Tüm hakları saklıdır.."
"Yeni mobil site üretebilmenin en kolay yolu!" |
|
↑
|
|
|
-
mgmfb
Uzman Üye
|
20.09.2013, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim silinen sitem açılmayacakmış ______________
|
|
↑
|
|
|
-
omrumuz-rap
Acemi Üye
|
21.09.2013, 05:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel uygulama admin süper yapmışsın af çıktı ______________ Ali is the your Ayşe where me your.
(Bazen hızlı okumak gerekir ) |
|
↑
|
|
|
-
tepekoylucom
Acemi Üye
|
22.09.2013, 04:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir şans verilmesi iyi oldu teşekkürler tarık bey. |
|
↑
|
|
|
-
netiket
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.09.2013, 07:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tarık bey çok teşekkür ederim. İnşAllah eskiden yaptığımız hatalarımızı tekrar etmeyiz.
İyi çalışmalar... |
|
↑
|
|
|
-
kaankart
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.09.2013, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kapatılan ve yeniden açılan sitelerin gözü aydın, umarım bu verilen şansı iyi değerlendirip geçmişte olan biteni kenara bırakır ve böylesine bir ortamda gelişmeyi göze alıp kendini teknik açıdan geliştirmesi yeterlidir. Gerisi kişisellikten öteye gitmediğinden laf-ı güzafdır benim için. Admin Tarık'ın burada bulunan üyeleri boş ve anlamsız görmediğinin kanıtıdır ayrı bir zamanda hoş kendisiyle yakında bir tanışıklığım olmasa da yapmış ve yapacak olduğu icratlar beni daha yakından ilgilendirdiğinden bu bana yeterde artar. Bir şans verilmişse bunu iyi değerlendirmek gerek. Gelişmeleri yakından takip ediyorum ve Admin Tarık'a ve Moderatör ekibimize sonsuz teşekkürlerimi sunar, gelişmelerin ışığında bir BS 'Teknik Forum' da buluşmak üzere iyi çalışmalar, iyi forumlar dilerim herkese... {Biraz uzun oldu sanırım affola.}______________ => Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
=> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=37
|
|
↑
|
|
|
|