arkadaşlar merhaba 3-4 gün önce kurdum sitem'i. forum bölümüne bir takım kodlar ekledim. çokta güzel oldu. ama bir şeyi deüiştirmeye kalktığımda. mesela; '' isim gösterilsinmi falan , onları kaydet dediğimde hata veriyo '' Dikkat: Eger "AntiDH" kullanıcısıyle forumuna giriş yaparsan, kayıtları silebilirsin!
2. seçenek: Forumuna giriş yaparsın ve kendini moderatör ilan edersin ("Kullanici hakları" ndan) '' hata bu. bugüne dek bişey yoktu. nedense bu akşam bunu yapmaya başladı. foruma sitenin adıyla veya başka bir adla girdiğimdede kabul etmiyo. moderetör yapsamda foruma hakim olamam. çözümü nedir ? he birde kendi forum logomun anigifi'ini yaptım. onu nasıl koyucam anasayfaya ?
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.