Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj03.09.2013, 22:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Cryengine bana diyorsun da o zaman sen de boşa uğraşıyon be kardeşim.Yani BS de kralını yapsan ne olur ? Haksızsam haksızsın de Smile. Böyle düşünüyosan gerçekten şuan herkes bs bırakıp com'a geçmeli.Boşuna uğraşıyoruz sonuçta değil mi? Smile 2. olarak ben BS Ortamı dedim dışardaki siteyi muhatap alsam zaten böyle bişey yapmam.Teşekkürler.Bilinçli yorumlar atalım Smile. Her şeyden önce hobini durduramazsın Very Happy
Mesaj03.09.2013, 22:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

saidakgonek yazmış:
Cryengine bana diyorsun da o zaman sen de boşa uğraşıyon be kardeşim.Yani BS de kralını yapsan ne olur ? Haksızsam haksızsın de Smile. Böyle düşünüyosan gerçekten şuan herkes bs bırakıp com'a geçmeli.Boşuna uğraşıyoruz sonuçta değil mi? Smile 2. olarak ben BS Ortamı dedim dışardaki siteyi muhatap alsam zaten böyle bişey yapmam.Teşekkürler.Bilinçli yorumlar atalım Smile. Her şeyden önce hobini durduramazsın Very Happy

Zaten @cryengine3 BS-de kral Wink
.com domaini almaya parası yetmeyenler olabilir.Herkes .com domain alacak gibi bir kanun yok.değilmi?
Mesaj03.09.2013, 22:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tabiki . Biz de öyle biriyiz emin ol. Anlatmak istediğim yukarda açık. Anlamışsınızdır inşallah.

Ayrıca neden tartışma konusu yaptığınızı anlamış değilim.Arkadaş iyi bir webmaster çok doğru eline sağlık.Ama bir yanlış var o senin kralın benim değil Smile
Hep kendimize de çalışmayalım değil mi Smile (Gülücük koyduğum halde ciddiyet anlıyorsanız yorum yapmayınız lütfen.)
Mesaj04.09.2013, 16:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sen hiç bu işlere bulaşma.
Çok basit projeler için kılını kıpırdatmayanlar bu zahmetli işlere hiç girmez.
Daha zamanı gelmedi bu tür projeler için.
1 yıl değil 1000 yıl beklesen kimseden bir hayır gelmez.
Yani sen Bedava-Sitem'in ayağa kalkması için uğraşma, ancak yardımlarını kullanıcılardan eksik etme. Bedava-Sitem çok düştü, ancak henüz kalkmayı bilemedi. Gerçek şu ki, çoğu birey düştükçe daha güçlü ayağa kalkar. Bu yüzden Bedava-Sitem düştükçe ayağa kalktığı zaman çok daha güçlü ve iyi olacaktır.

Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız!.. (at) yerine gelecek.
AdminTarik, CryEngine3, Bilgi-Pinari, Ua1905Ua, GrafikDizayn, Ciz-Dizayn, OsmanliSultanlar ve tüm BS!..
Mesaj06.09.2013, 10:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Nezih World | World Entertainment Network

Yeri burası değil.
Mesaj06.09.2013, 12:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

rootdraqo yazmış:
Sen hiç bu işlere bulaşma.
Çok basit projeler için kılını kıpırdatmayanlar bu zahmetli işlere hiç girmez.
Daha zamanı gelmedi bu tür projeler için.
1 yıl değil 1000 yıl beklesen kimseden bir hayır gelmez.
Yani sen Bedava-Sitem'in ayağa kalkması için uğraşma, ancak yardımlarını kullanıcılardan eksik etme. Bedava-Sitem çok düştü, ancak henüz kalkmayı bilemedi. Gerçek şu ki, çoğu birey düştükçe daha güçlü ayağa kalkar. Bu yüzden Bedava-Sitem düştükçe ayağa kalktığı zaman çok daha güçlü ve iyi olacaktır.

BS yi iyi bilenlerin yanında bilmeyenlerin sayısı eminim daha fazladır.Bu yüzden her zaman böyle şeylere ihtiyaç vardır.Ben yardımımı eksik etmem.Vaktim oldukça herkese bilgim dairesinde yardımcı olurum.

Rica ediyorum artık ''bunu bırak'' diye yorumlar yapmayınız.Güzel olur, kötü olur, şunları da düşün gibi yorumlar dikkate alınacaktır.
Mesaj18.10.2013, 15:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence gayet iyi olur kardeşim,

''Hayattaki en büyük eğlence başkalarının yapamazsın dediğini yapmaktır.''

Bu fikirle yola çıkarsan, daha iyi yerlere gelebilirsin, Ben inanıyorum.

Hz. Hamza (r.a)
Önceki mesajları göster: