Yazar |
Mesaj |
-
ea-toplist
Acemi Üye
|
05.06.2013, 19:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başarılı çalışma |
|
↑
|
|
|
-
forumkitab
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.06.2013, 11:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ea-toplist yazmış: başarılı çalışma Teşşekürler |
|
↑
|
|
|
-
akifemreyuksek
Acemi Üye
|
28.08.2013, 08:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben bu illimunatiyi geçen sene bir arkadaşım sayesinde öğrendim.Birçok ünlü mason ve oynadığı dizilere filmlere hatta kıyafetlere bakarsanız mutlaka her birinde göz veya piramit vardır.
|
|
|
-
saidakgonek
Acemi Üye
|
06.09.2013, 01:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aynen kardeşim var böyle şeyler.Örneğin birçok çizgi filminde de var bu. |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
06.09.2013, 08:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu konuda pek bir bilgim yoktu ama bizi bilgilendirdiğin ve emeğin için teşekkürler. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
forumkitab
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.11.2013, 04:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca bakınız:
Subliminal Mesaj
İlluminati Kartları |
|
↑
|
|
|
-
KemalistBilgi
Acemi Üye
|
24.11.2013, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Cidden artık bu konu hakkında çok fazla bilgiler edinmeye başladım
Ki sanırım 2 yıldan beri çokça konular var ______________ Mustafa Kemal Atatürk 1881-193∞ |
|
↑
|
|
|
-
sabri-blog
Acemi Üye
|
23.12.2013, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aqa nefret ediyorum bunlardan ! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
forumkitab
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.01.2014, 19:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgisayar ortamındaki gizli objekler için araştırmanız tavsiyedir:
Easter eggs in games
Easter eggs in computer ______________ ForumKitab, bir |
|
↑
|
|
|
-
cixdizayn-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.01.2014, 20:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Meraba Benimde Konuya Faydam Dokunsun : Kaynak; yenidunyaduzeni.net ; uyandirmaprojesi.net
Dünya üzerindeki gizli örgütler tarih boyu varlığını korumuştur. Zamanla ortaya çıkmış bir olay değildir ve geçmişi çok eskiye dayanan bu örgüt ve tarikatlar hakkında akıl almaz ve inanılmaz söylentiler ortalıkta dolaşıyor. Özellikle dünyayı bu örgütlerin yönettiği söylentileri bu örgütlerin ne kadar büyük ve köklü örgütler olduğunu göstermektedir. Peki bu illuminati nedir ?
illuminati nedir İlluminati Nedir?Zenginlikleri ve milyonlarca üye sayıları ile dünyayı yönettiği idda edilen örgütler neye hizmet ediyor? Bu örgütler hangileridir ve amaçları nedir? Nasıl ortaya çıktılar üye sayıları kaç? İşte onlarca sorunun gizemi koruduğu bu örgütlerden biri olan İlluminati adına bilmedikleriniz.
İlluminati Nedir
İlluminati, Aydınlanmış Olanlar anlamına gelmektedir. Topluluğun kuruluş amacı cehaletle, baskıcılıkla ve kilisenin dogmalarıyla mücadele etmekti. Her ne kadar asıl amaç, aydınlanarak dinsel dogmalardan uzak, hür düşünceyi ve Newtoncu pozitif bilimin önünü açmak idiyse de, daha sonraları gizli siyasi amaçları olduğu öne sürüldü. İlluminati dünya siyaset tarihinin belki de zaman içerisinde üzerine en fazla komplo teorisi üretilmiş topluluğu halini almıştır.
trans5 İlluminati Nedir?
İlluminatinin Kuruluş Amacı
İlluminati tarikatının kuruluş kökeni şu şekilde ifade ediliyor: Kilisenin düşünce tarzına ve dayatmalarına büyük bir antipati besleyen Galileo Galilei, bir topluluk kurarak bu dogmalarla mücadele etmek ve parlak gençleri ve aşırı derecede zeki insanları bünyesinde toplayarak onlara özgürlüğün, hür düşüncenin ve aydınlanmanın faziletlerini aşılamak istiyordu. 1774 yılında Mason olan Weishaupt, bu emellerinin Masonluk içerisinde var olduğunu görse de, Masonluğun emellerinin ve felsefesinin siyasetler üzeri olması itibariyle ve Almanyadaki kilise/cizvit egemenliğini sona erdirmek istemesinden ötürü, bu doğrultuda bir topluluk kurmaya karar verdi ve kendisi gibi düşünen 11 arkadaşıyla beraber 1776 yılında Illuminatiyi kurdu.
10 kişinin dünyayı yönetme gibi planları olan- ki yönettiğide söyleniyor. İşte üyelerinin ise zengin ünlü ve güçlü kişilerden oluştuğu söyleniyor. Amaçları Yeni Dünya Düzeni felsefesini yapmak yani Dünyanın hiç bir din tarafından yönetilmesini istemiyorlar. Bir nevi şeytana inanıyorlar. Dikkat ederseniz şarkıların bazılarında hep New World Order kelimesi geçer.
Devamını Oku: İlluminati Nedir ? http://www.yenidunyaduzeni.net/illuminati-nedir.html#ixzz2rRdjPYdb______________ |
|
↑
|
|
|
-
sertacblog
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
taha231
Uzman Üye
|
16.03.2014, 09:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bir katkım olsun:
Resimdeki kime benziyor ? Tabiki MJ ( Mıchael Jackson)Kartta direnmenin boş olduğu hakkında şeyler yazıyor.
bu ona bir mesajmı
Mıchael Jackson öldüğünde avukatı
Jackson ailesinin avukatı Brian Oxman, Michael Jackson'ın ölümünden birkaç saat sonra CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, "aldığı ilaçlar nedeniyle popun kralının yaşamını yitirmesinin beklenmedik bir şey olmadığını" belirtti.
ilaçmı zehirmi
kalp kırizimi
o öldükten sonra oğlunun söylediği dikat çekiyor:
babam dıyarıya çıkamamıza izin vermezdi çıksak bile sürekli kendimizi saklardık babam hep "beni öldürecekler" derdi eskiden ona kızardım ama şimdi hak veriyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
etkindizayn
Uzman Üye
|
21.03.2014, 02:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sadece tek goz,ucgen ısaretlerı degıl 666 rakamı ve 2kiz kuleler illumınatu isaretıdır... ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz]
Yürekten Sevene Mesafe Yoktur.. |
|
↑
|
|
|
-
cixdizayn-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.03.2014, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
etkindizayn yazmış: sadece tek goz,ucgen ısaretlerı degıl 666 rakamı ve 2kiz kuleler illumınatu isaretıdır...
Çoğu dikkat çekmek için hiçkimse asıl olanları bilmiyor.______________ |
|
↑
|
|
|
-
etkindizayn
Uzman Üye
|
21.03.2014, 13:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aynen kitabını okudum cok ılgınc seyler ogrendım
not: Muslumanların %40 ıllumınatuymus ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz]
Yürekten Sevene Mesafe Yoktur.. |
|
↑
|
|
|
|