Aslında hem kişisel hemde css hakkında anlatımlar yapmak için böyle bir isim açtım.. Fakat biraz anlamsız kaçtığı için her türlü içeriği ekleme şansı bulabildiğim için kendimi çok şanslı buluyorum bu isim konusunda. ______________
Benim sitem aile sitesi olduğu için ismini sülalemizin ismi Mahmutçalı ve soyadımız olan ERDOĞAN'ın birleşiminden alıyor.
İkisi birleşince mahmutcalierdogan oldu ______________ www.mahmutcalierdogan.tr.gg Mütevazi bir aile sitesi. Ziyaretinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
2 yıl önce çok yakın bir arkadaşımla Atatürk hakkında bir site açmak istiyorduk. Ancak bildiğiniz gibi alan adı bulmak biraz zor. Aklımıza Atatürk'ün izinden gidildiğini belirtecek bir ad, Kemalist-Yol adını bulduk.
Eklemeyi unutmuşum, bscity ismi ise zamanında Bedava-Sitem'e yardım amaçlı bir adres açmak istemiştim, isim olarak da Bedava-Sitem şehri anlamını taşıyacak Bscity ismini seçmiştim.
Yazdim mi pek hatirlamiyorum ama olsun tekrar yazayim..
Koddostu - koddostu.com olan site adı.
Bs - ise bedava-sitem kısaltmasıdır.
Ortaya koddostuBS çıktı. . ______________
Nereden Geliyor Valla Dostum Şimdi Css-Html-JavaScript-Tasarım-bsderleri Hakkında Site Acmayı Düşünüyordum Tabi Buna Bi isim bulmam gerekti
Dizayn ismi Zaten biliyorsunuzdur.
Etkin Adıda İsim Arıyordum İnternetten felan mutfaga su içmeye gidiyordum Limonata Gördüm Markasıda Etkin Limonata Die Etkin İsmi Hoşuma Gitti Neden EtkinDizayn Olsun Demedim Baktım EtkinDizayn İsmini Kullananda Yok Bende Acmaya Karar Verdim İşte Sitemin İsmi Buradan Geliyor Şaçma Biraz ama Olsun Yapcak Bişey yok
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.