Tarık bey çok iyi bir yönetici. Amma o değil de siz yönetici olsaydınız forum'a getireceğiniz ilk değişiklik ne olurdu ?
Açıkçası şuan zaten yapılabilecek her şey yapılmaya çalışılıyor. Ama herhalde forum için yapılabilecek en iyi şey kategori başlıkları ve bilgileri düzenlemek olurdu. Birde foruma resim eklemek için buton eklemeleri için uğraşırdım.
Not: Bunları ben Tarık Bey'e iletsem iyi olur cidden
Tarık bey çok iyi bir yönetici. Amma o değil de siz yönetici olsaydınız forum'a getireceğiniz ilk değişiklik ne olurdu ?
Açıkçası şuan zaten yapılabilecek her şey yapılmaya çalışılıyor. Ama herhalde forum için yapılabilecek en iyi şey kategori başlıkları ve bilgileri düzenlemek olurdu. Birde foruma resim eklemek için buton eklemeleri için uğraşırdım.
Not: Bunları ben Tarık Bey'e iletsem iyi olur cidden
Benimle aynı düşüncedesin kardeşim haklısın. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Merak ettiğim bir konu var
Şimdi diyelim A mod B kullanıcıya bann verdi.
B nin banı varden A modluktan ayrıldı.
Bann devam eder mi? Biter mi? ______________
@moderatörler,Moderatör görevi geldiğinde kilitlediğiniz veya yaptığınız ilk şeyi hatırlıyor musunuz? ______________
Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız!.. (at) yerine gelecek.
AdminTarik, CryEngine3, Bilgi-Pinari, Ua1905Ua, GrafikDizayn, Ciz-Dizayn, OsmanliSultanlar ve tüm BS!..
Teşekkür ederim cevapladığınız için @biryaziatolyesi. ______________
Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız!.. (at) yerine gelecek.
AdminTarik, CryEngine3, Bilgi-Pinari, Ua1905Ua, GrafikDizayn, Ciz-Dizayn, OsmanliSultanlar ve tüm BS!..
@moderatörler,Moderatör görevi geldiğinde kilitlediğiniz veya yaptığınız ilk şeyi hatırlıyor musunuz? Tam olarak hatırlamasam da ilk olarak kurallara tekrar göz gezdirmiş ve bir iki öneri sunmuştum herhalde. 1 yıl geçmiş hatırlamıyorum abi
Cevaplar için teşekkür ederim @koddostubs & @grafikdizayn. ______________
Bütün moderatör'lere sormak istiyorum.
O.. gün geldiğinde anca o zaman bunu düşünebilirdim herhalde. Tarik bey gerçek'den iyi bir yönetici..
Sorunuz için çok teşekkürler. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Cevap için teşekkür ederim @ciz-dizayn. ______________
Bütün moderatör'lere sormak istiyorum.
Elimde olsaydı ilk yapacağım şey yorum ektrasını güncelleyip hangi yorumun hangi sayfaya yapıldığını çözmek olurdu. Birde bedava-sitem temasını değiştirme talebinde bulunurdum. ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.