Yetkilerim alınırsa bunu Tarık Bey alır, siz karışamazsınız.
Ayrıca hiç bir şey yaptığımda yok tartışma çıktığı için başlığı kilitliyorum.
Konuşmayı herhangi bir yerde uzatıcak olursanız gereken işlemler yapılacaktır.
İyi eğlenceler. ______________
Yetkilerim alınırsa bunu Tarık Bey alır, siz karışamazsınız.
Ayrıca hiç bir şey yaptığımda yok tartışma çıktığı için başlığı kilitliyorum.
Konuşmayı herhangi bir yerde uzatıcak olursanız gereken işlemler yapılacaktır.
İyi eğlenceler.
@manshess insanlar düşüncelerini söylemekte özgürdürler. Kimsenin karıştığı falan yok. Üslup çok önemli olduğu gibi, ilk etapta sadece intern konulara göz atin. Benden habersiz konu kilitleme yasak. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Tamam dünde size söyledim zaten sakin olduğumu size hiç bir şekilde kızmadım.
Ama üslübunuza dikkat etmediğiniz için beni mecbur bıraktınız saygı benim için her zaman önemlidir. ______________
Yok bilgi-pinari adlı moderatörümüz görevinden ayrıldığı için göreve 2 kişi alınıcaktı.
Fakat bilgi-pinari moderatörümüz ayrılınca tek bir moderatör alma kararı uygun görüldü kadroyu bozmamak için ben uygun görüldüm ve tek kişi alındı beni aldılar ______________
Evet alımlar bitti.
2 moderatör seçilmesi beklenirken @bilgi-pinari'nın ayrılması sonucu 1 moderatör seçildi.
Yeni seçilen moderatör @manshess. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.