Malumunuz üzere sayfamızda her yaştan üyelerimiz mevcut. Kimi ilköğretim öğrencisi, kimi lise veya üniversite, kimi ise daha olgun abi ve ablalarımız. Bazı üyelerimiz bir konuda bizlere rahatsızlıklarını iletti ve kendilerinden daha küçük kişilerin nispeten saygısızca hitaplarda bulunduklarını belirttiler.
Biz burada kimseye ahlak ve terbiye dersi veremeyiz ama en azından yaşı daha küçük olan üyelerimizin büyüklerine daha saygılı bir şekilde hitap etmelerini bekleriz.
Bu konuda özellikle yaşı küçük olanlarımızın kendilerinden büyüklere abi veya abla diye hitap etmelerini bekleriz. Umarız bu konuda herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapar.
Sevgilerle... ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Malumunuz üzere sayfamızda her yaştan üyelerimiz mevcut. Kimi ilköğretim öğrencisi, kimi lise veya üniversite, kimi ise daha olgun abi ve ablalarımız. Bazı üyelerimiz bir konuda bizlere rahatsızlıklarını iletti ve kendilerinden daha küçük kişilerin nispeten saygısızca hitaplarda bulunduklarını belirttiler.
Biz burada kimseye ahlak ve terbiye dersi veremeyiz ama en azından yaşı daha küçük olan üyelerimizin büyüklerine daha saygılı bir şekilde hitap etmelerini bekleriz.
Bu konuda özellikle yaşı küçük olanlarımızın kendilerinden büyüklere abi veya abla diye hitap etmelerini bekleriz. Umarız bu konuda herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapar.
forumda ki mesajlarınızda değil adece haytta da aynı şeyleri yaparsanız inanın kaybedeb siz olmazsınız.saygı çok önemli erdemdir.Herşey karsınıda erir ve eğilir.Mutlu günler dleği ile.
Tarık bey,size e-mail adresinizden böyle kullanıcılardan biri ile ilgili posta gönderdim.
Hem de bu kullanıcı,beni siz sanarak yazmış bu mesajı.. ______________ Kimsenin kötü olduğunu söylemem,ama iyi tarafları da çok olmayan insanlar var... -Albert Einstein
Ben kendi adıma konuşmak isterim.
Burada büyüklerime ve küçüklerime dahil kimseyi ezecek küçük görücek hareketler davranışlar sergilemem.
Sergileyenin başınada en büyük dert olurum böyle söylemek istiyorum... Ama son günlerde bazı küçük yaramaz çocuklar saygısızlık edebiliyorlar.
Onlarla konuşmasam bile hakkımı yinede helal ediyorum. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.