Ben bir konu açtım kimse yorum yazmadı.
Siz açtınız herkes yorum yazdı, ama kandil geçti. Tüm arkadaşların geçmiş kandili mübarek olsun sizinde adminim.
Kandil sabah namazına kadar olan bir süreçtir. O yüzden yüce ALLAH'a sabaha kadar dua etmenizi tavsiye ederim... ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Bakın ben bu hesabı 2 kişi kullanıyorum biri yeğenim 14 yaşında ben ise 29 yaşındayım o yüzden tarık yazdım tahiminim TARIK BEY 'de fazla büyük değildir ama siz öyle diyorsanız bende TARIK BEY diyebilirim . Yalakalıkla da hiçbir alakam yok !
Tarık bey,minimum diyorum ,35 yaşında
Benim ağzımı arayarak yaşımı öğrenmeye çalışmayalım ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Bakın ben bu hesabı 2 kişi kullanıyorum biri yeğenim 14 yaşında ben ise 29 yaşındayım o yüzden tarık yazdım tahiminim TARIK BEY 'de fazla büyük değildir ama siz öyle diyorsanız bende TARIK BEY diyebilirim . Yalakalıkla da hiçbir alakam yok !
Ben bir konu açtım kimse yorum yazmadı.
Siz açtınız herkes yorum yazdı, ama kandil geçti. Tüm arkadaşların geçmiş kandili mübarek olsun sizinde adminim.
Kandil sabah namazına kadar olan bir süreçtir. O yüzden yüce ALLAH'a sabaha kadar dua etmenizi tavsiye ederim...
Bunu biliyordum aslında ama gün olarak bitti anlamında demiştim.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için, dininize bu kadar önem vermeniz gerçekten çok hoşuma gidiyor.
Keşke her Allah'ın kulu sizin gibi olsa ama insanoğlu günümüzde hep bir şeyi dua etmeden çalışmadan elde etmek ister.
Çalışmadan ve dua etmeden hiç bir şey olmaz böyle mübarek günde hele hele çok dua etmeliyiz, ben her zaman duamı ederim.
Her ezan okunduğunda, her yattığımda, her gök gürültüsü çıktığında, her mezardan geçtiğimde , ve bir çok zaman ______________
Teşekkürler, Tarık Bey...
Yahu bugün aday alımının son günü sonuçları beklemeyi nasıl başaracağız.
İşallah görevini en iyi yapan birileri başına gelir.
Eskileri utandırmayacak....
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.