Tüm islam alemi, Türk halkı ve bedava-sitem ailesinin kadir gecesi mübarek olsun. Duanızda yer almak ümidiyle...
Admin Tarık ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Teşekkürler Sizinde Kadir Geceniz Mübarek Olsun. ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Ben bir konu açtım kimse yorum yazmadı.
Siz açtınız herkes yorum yazdı, ama kandil geçti. Tüm arkadaşların geçmiş kandili mübarek olsun sizinde adminim. ______________
Bakın ben bu hesabı 2 kişi kullanıyorum biri yeğenim 14 yaşında ben ise 29 yaşındayım o yüzden tarık yazdım tahiminim TARIK BEY 'de fazla büyük değildir ama siz öyle diyorsanız bende TARIK BEY diyebilirim . Yalakalıkla da hiçbir alakam yok ! ______________
Ben bir konu açtım kimse yorum yazmadı.
Siz açtınız herkes yorum yazdı, ama kandil geçti. Tüm arkadaşların geçmiş kandili mübarek olsun sizinde adminim.
Bakın ben bu hesabı 2 kişi kullanıyorum biri yeğenim 14 yaşında ben ise 29 yaşındayım o yüzden tarık yazdım tahiminim TARIK BEY 'de fazla büyük değildir ama siz öyle diyorsanız bende TARIK BEY diyebilirim . Yalakalıkla da hiçbir alakam yok !
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.