Yazar |
Mesaj |
-
teknoesinti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2013, 14:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aklıma Mehmet abinin askere gittiği an geldi. Askerde bile en iyi şekilde yönettiği...
Hatırlayanınız vardır. ______________
2 yaşına gırıyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
28.07.2013, 14:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknoesinti yazmış: Aklıma Mehmet abinin askere gittiği an geldi. Askerde bile en iyi şekilde yönettiği...
Hatırlayanınız vardır. |
|
↑
|
|
|
-
teknoesinti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2013, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Senin ailen gibi bişey olmuştu.______________
2 yaşına gırıyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
28.07.2013, 21:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM. |
|
|
hypnaty yazmış: ormela yazmış: Bu başlık benide çok duygulandırdı arkadaşlar.
Hepinize selam ve sevgilerimi yolluyor ve diyorumki,,
HAYDİN HEP BERABER ELELE..
FORUMUN ESKİ CANLILIĞI İÇİN MÜCADELEYE..
Bunun mümkün olmayacağını hepimiz biliyoruz.
Defalarca uğraştık ama yok artık gidenler çoktan gitti.
He arada bir foruma bakınanlar var tabi.
Dostum durmuyorsunuz ki burada herkes gitti bak biz hep buradayız. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
tugra-web
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2013, 23:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arada forumda ne var ne yok diye girip bakıyorum ama burada tutacak bir şey olmuyordu. Eski tadını çoktan kaybetti. 2 yıl önce BS sitem ile ilgilenmeyi bıraktıktan sonra aynı dönemde birçok kişinin bıraktığını gördüm. Forumun ayakta olduğu son günlerdi sanırım. Ama şunu farkettim ki yanlız değilmişim. Tüm eskiler arada forumu kontrol ediyorlarmış Burada sizleri görmek çok güzel. Selamlar hepinize.
Reklamlar konusunda çok haklısınız. Ben BS'ye başladığımda bir tek yazı reklam vardı sitenin üzerinde. Sonra her geçen gün arttı tabi. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
teknoesinti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.07.2013, 00:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tugra-web yazmış: Arada forumda ne var ne yok diye girip bakıyorum ama burada tutacak bir şey olmuyordu. Eski tadını çoktan kaybetti. 2 yıl önce BS sitem ile ilgilenmeyi bıraktıktan sonra aynı dönemde birçok kişinin bıraktığını gördüm. Forumun ayakta olduğu son günlerdi sanırım. Ama şunu farkettim ki yanlız değilmişim. Tüm eskiler arada forumu kontrol ediyorlarmış Burada sizleri görmek çok güzel. Selamlar hepinize.
Reklamlar konusunda çok haklısınız. Ben BS'ye başladığımda bir tek yazı reklam vardı sitenin üzerinde. Sonra her geçen gün arttı tabi.
Ama 1gb alan ve sınırsız domaini kim bu devirde ücretsiz verir abi. ______________
2 yaşına gırıyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
burakgencan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.07.2013, 00:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknoesinti yazmış: Aklıma Mehmet abinin askere gittiği an geldi. Askerde bile en iyi şekilde yönettiği...
Hatırlayanınız vardır.
Unutulurmu o zamanlar ya ______________
|
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
29.07.2013, 00:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknoesinti yazmış: tugra-web yazmış: Arada forumda ne var ne yok diye girip bakıyorum ama burada tutacak bir şey olmuyordu. Eski tadını çoktan kaybetti. 2 yıl önce BS sitem ile ilgilenmeyi bıraktıktan sonra aynı dönemde birçok kişinin bıraktığını gördüm. Forumun ayakta olduğu son günlerdi sanırım. Ama şunu farkettim ki yanlız değilmişim. Tüm eskiler arada forumu kontrol ediyorlarmış Burada sizleri görmek çok güzel. Selamlar hepinize.
Reklamlar konusunda çok haklısınız. Ben BS'ye başladığımda bir tek yazı reklam vardı sitenin üzerinde. Sonra her geçen gün arttı tabi.
Ama 1gb alan ve sınırsız domaini kim bu devirde ücretsiz verir abi.
Ama FTP ve daha fazlasını veren ücretsiz hostingler de var?
Bedava-Sitem öğrenimi kolay ve bazı şeyleri kısıtlı olsa da ortamı ve çabuk kavranması güzel.
(Arkadaş sitesini silmiş herhalde) ______________ |
|
↑
|
|
|
-
burakgencan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.07.2013, 00:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
clean-deneme yazmış: teknoesinti yazmış: tugra-web yazmış: Arada forumda ne var ne yok diye girip bakıyorum ama burada tutacak bir şey olmuyordu. Eski tadını çoktan kaybetti. 2 yıl önce BS sitem ile ilgilenmeyi bıraktıktan sonra aynı dönemde birçok kişinin bıraktığını gördüm. Forumun ayakta olduğu son günlerdi sanırım. Ama şunu farkettim ki yanlız değilmişim. Tüm eskiler arada forumu kontrol ediyorlarmış Burada sizleri görmek çok güzel. Selamlar hepinize.
Ama 1gb alan ve sınırsız domaini kim bu devirde ücretsiz verir abi.
Ama FTP ve daha fazlasını veren ücretsiz hostingler de var?
Bedava-Sitem öğrenimi kolay ve bazı şeyleri kısıtlı olsa da ortamı ve çabuk kavranması güzel.
(Arkadaş sitesini silmiş herhalde)
,
Yada silinmiş ______________
|
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
01.08.2013, 07:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM. |
|
|
informess yazmış: hypnaty yazmış: ormela yazmış: Bu başlık benide çok duygulandırdı arkadaşlar.
Hepinize selam ve sevgilerimi yolluyor ve diyorumki,,
HAYDİN HEP BERABER ELELE..
FORUMUN ESKİ CANLILIĞI İÇİN MÜCADELEYE..
Bunun mümkün olmayacağını hepimiz biliyoruz.
Defalarca uğraştık ama yok artık gidenler çoktan gitti.
He arada bir foruma bakınanlar var tabi.
Dostum durmuyorsunuz ki burada herkes gitti bak biz hep buradayız.
Seni görmek çok güzel dostum.
Ama şöyle söyleyim. Bence böylesi daha hayırlı oldu. Ücretli web sitemden hatrı sayılır kazancım var ve daha yeni projelerim var. Bunlarıda gerçekleştirebilirsem işler umduğum gibi giderse inşallah dahada iyi olacak.
Selamlar... ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
01.08.2013, 08:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi2
Uzman Üye
|
01.08.2013, 10:22 (UTC) Mesaj konusu: Re: BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM. |
|
|
hypnaty yazmış: [Seni görmek çok güzel dostum.
Ama şöyle söyleyim. Bence böylesi daha hayırlı oldu. Ücretli web sitemden hatrı sayılır kazancım var ve daha yeni projelerim var. Bunlarıda gerçekleştirebilirsem işler umduğum gibi giderse inşallah dahada iyi olacak.
Selamlar...
Vayy kardeşim benim,seni buralarda görmek ne güzel böyle....3 sene önce ki kadro burda olsa ne güzel olurdu |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
01.08.2013, 10:44 (UTC) Mesaj konusu: Re: BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM. |
|
|
liseogrencisi2 yazmış: hypnaty yazmış: [Seni görmek çok güzel dostum.
Selamlar...
Vayy kardeşim benim,seni buralarda görmek ne güzel böyle....3 sene önce ki kadro burda olsa ne güzel olurdu
Saol Furkan.
Furkan en yakın dostlarımdandır sürekli iletişim iletişim içerisindeyiz. Elimizden geldiğince yardımlaşıyoruz. ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
03.08.2013, 04:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|