BS benim için boş vakit geçirdiğim bir site idi, face, twit, msn gibi. Okul bitip işe güce adapte olunca, yani boş vakit olmayınca artık vakit ayıramaz hale geldim. boş vaktim olsa yine burada olurum
Evet arkadaşlar bu başlık sayesinde, ve hafızamda kalan isimlerle mod listesini oluşturdum. Sizlerden ricam yazılı olmayan modların isimlerini buraya yazmanız
hittasarim.tr.gg ' ide görmek isterdim burada. zamanındaki en başarılı tr.gg sitesiydi ______________ Sitene Tema ve Kod Ekle -> http://www.merttuncers.tr.gg
BS benim için boş vakit geçirdiğim bir site idi, face, twit, msn gibi. Okul bitip işe güce adapte olunca, yani boş vakit olmayınca artık vakit ayıramaz hale geldim. boş vaktim olsa yine burada olurum
unutulmamak güzel, sevgiler, saygılar!
vay be!eskilerden birini görmek duygulandırdı beni...
davet edilirimde yazmazmıyım GENÇLER
6 yıllık bir serüvenim olmuş şöyle bir hesapladım
wayyy be diyorum neden biliyormusunuz ???
Şöyle bir döndüm ve baktım geride kalan 6 yıl
Şuanda bile söyleyecek o kadar çok şey warki içimde sadece wayy be diyebiliyorum..
İçimde hissettiğim sadece buruk bir fırtına ve tek bir kelime wayyy bee....
4 kez modluk yapmışım eski silinen forum içeriklerini toplarsak 10 binin üzerinde forum paylaşımı 4 yönetici görmüşüm bir o kadar kişinin elinden tutmuşuz onları modluğa kadar yükseltmişiz... o kadar resimli anlatımlı paylaşımlar yapmışız..
Biri çıkıp deseydiki 6 yıl önce sana ayda şu kadar para bu kadar paylaşım yapacaksın bu kadar kişiye web öğreteceksin. deseydi sadece gülerdim.
yahuuu ne günlermiş bee....
daha hatırlayamadığım o kadar çok kişi vardır ki hepsinden özürdiliyorum....
şu listeyi hazırlarken bile duygulandım... ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @Sıkça Sorulan SorularGoogleye Kayıt Resimli Anlatım PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
Memet abi diğer sitemi yazmanin duygulandirdi.
Ah herşeye rağmen eski zamanı özledik .
Herkesin grafikerlik için sıraya girdiği günleri, herkesin tasarım isteklerini karşılamak için can attıklarını. Ne günlerdi diyebiliyor insan. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.