gizliilimler yazmış: Peki söyler misin, bu yarışmalara ne gerek var? Siteni yorumlayalım, siteni puanlayalım başlıklarına ne gerek var? Yani miss turkey'e güzellik kraliçesi göndermiyorsunuz. 1. seçilseniz ne olur seçilmeseniz ne. Madalya mı verecekler... Bence bu yarışma'dır, yorumdur, puandır bilmem nedir topikleri yasaklanmalı forumda. Çünkü CILKI çıkıyor...
siteni puanligalim siteni yorumliyalim basliklarina birsey demiyorum ama normal tasarim veya icerik yarismalarinin olmasi gerekiyini dusunuyorum
siteni puanliyalim veya siteni yorumliyalim eksiklerini soyliyelim yarismalarina herkes katilacak diye birsey yok istiyen katilir istiyen katilmaz veya yarismayi seven katili sevmiyen katilmaz .
yarismalarin yapilmasinin nedeni madalya veya kralice icin degil bence
asil bu yarismalarin nedeni insanlarin sitelerini tanitabilmek icin verilen bir firsatdir ve bence yarismaya katilanlarin cogu yarismaya ödüller veya reklamlar icin katildigini sanmiyorum en kisa örnek ben yarismaya aa bu su soyle bir ödül var diye katilmiyorum insanlarla tanismak ve kaynasmak icin katiliyorum
ve bence bedava-sitem.com uyeleri bu yarismalara katilarak sitelerini herkese tanitiyorlar ve ziyaretcileri bu yarismalar sayesinde artiyor ha birinci olmusun ha yirminci olmusun somnucda bu yarismalara katilarak insanlar sitelerini tanitiyorlarmi evet tanitiyorlar ïnsanlarin asil amaci sitelerini tanitmak degilmi
ödüller veya reklamlar icin yarismalara katilanlarin sayisi az oldugunu dusunuyorum
saygilarlar