merhabarlar modaratör olunca bir öncelik tanınıyormu aceba.yıllar önce haksız yere sitem kapatıldı aceba onu açtırmak gibi yararı olucaksa her türlü yardımda bulunabılırm ______________ www.duetmatematik.tr.gg
______________ •Sitemizde Forum Barındıran ve Sizlere Daha Fazla Yararlı Bilgi Vermek Amaclı Sitemizi Kurduk
•Amacımız Tamamiyle Sizleri Her Konuda Bilgilendirmektir..
•Adresimiz => WWW.SinanGuclu.TR.GG
merhabarlar modaratör olunca bir öncelik tanınıyormu aceba.yıllar önce haksız yere sitem kapatıldı aceba onu açtırmak gibi yararı olucaksa her türlü yardımda bulunabılırm
Eğer siteniz sebepsiz yere kapandıysa tekrar açtırabilirsiniz.
Ancak bir husus olduğu için kapandıysa tekrar açtırmanız zor olur.
yardımcı olmuyorlar anlatıyorum sebebını bana inanmıyorlar yada ben yanlıs anlıyorlar 5 senedır kapalı sıtem acılması ıcın ne gerekıyorsa yaptım acılmadı delırdım ya ______________ www.duetmatematik.tr.gg
Merhaba son başvuru tarihi.. 04.08.2013 ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Merhaba, bir sorum olacaktı..
Şimdi ben başvurmak istiyorum ama bu sitemin adını beğenmiyorum.
Daha iyi bir ad bulup yeni bir site kurmayı planlıyorum ve yeni site kurursam bu
siteyle ilgilenmeyeceğim.. Fakat Tarık bey en az 6 aylık bir site olmalı diyor. Benim
en az 2 yıllık deneyimim var ve kod bilgim de var.
Yeni site kurup başvuru yapsam olur mu ?
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.