Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj22.07.2013, 01:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaankart yazmış:
@grafiblog ve @canduymus Hoşgeldiniz Wink

İkisi de benim aslında hesap değiştirmişim muhabbet esnasında Smile Hoşbuldum. Smile Nasılsın?
Mesaj22.07.2013, 01:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

canduymus yazmış:
İyiyim kardeşim sen nasılsın? Smile

Bir kaç sorun dışında iyi olmaya çalışıyorum.
Sabahlıyacak kaç kişi var?

Mesaj22.07.2013, 01:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

canduymus yazmış:
kaankart yazmış:
@grafiblog ve @canduymus Hoşgeldiniz Wink

İkisi de benim aslında hesap değiştirmişim muhabbet esnasında Smile Hoşbuldum. Smile Nasılsın?

Olsun kalabalık görünmesi hoş en azından Very Happy Sağol bende iyiyim kardeşim. Siteni neden kapatıyorsun bence kalsın kişisel kullanım yapmanı öneririm ..
Mesaj22.07.2013, 01:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

manshess yazmış:
canduymus yazmış:
İyiyim kardeşim sen nasılsın? Smile

Bir kaç sorun dışında iyi olmaya çalışıyorum.
Sabahlıyacak kaç kişi var?

Şimdilik 3+1 sayılır görünürde Smile
Mesaj22.07.2013, 02:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaankart yazmış:

3+1 iyiydi. Smile
Ya siteyi kapatma nedenim, ortada emek var ama saygı yok biliyoru musunuz? Yaptığım grafikleri kullanıyorlar ama konu altına bir teşekkürü bir tebriği fazla görüyorlar.

@manshess inşallah bir kaç sorunun aşılamayacak kadar büyük değildir.
Mesaj22.07.2013, 02:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Valla ne yapacağımı bilmiyorum ya.
Çok kötüyüm aile sorunlarım var, inşallah çözülür mağdur olamam bu kadar.

Mesaj22.07.2013, 02:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

canduymus yazmış:
kaankart yazmış:

3+1 iyiydi. Smile
Ya siteyi kapatma nedenim, ortada emek var ama saygı yok biliyoru musunuz? Yaptığım grafikleri kullanıyorlar ama konu altına bir teşekkürü bir tebriği fazla görüyorlar.

@manshess inşallah bir kaç sorunun aşılamayacak kadar büyük değildir.

Bak bunu şuan ki düşüncelerinde haklı olarak böyle karar almış olabilirsin ama gerçekten değmeyecek insanlar için kapatmak bence anlamsız sonuçta ileride yine döneceksin yine bir yerden başlama hevesin oluşacak. Hiç gereği yok bence yoluna devam etmelisin. Kaldı ki her yapılana söylenene kulak asmanın çözüm olduğunda yanılırsız çoğu kez. Sen gel devam et bak bırak gereksiz kişilerle uğraşmayı en azından öğrenebileceğin birçok şey var burda mesela bizler varız. Wink Yetmez mi Can sence ?
@manshess Hayırdır? sorunun çözülebilecekse yardımcı olalım kardeşim Neutral
Mesaj22.07.2013, 02:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sorun büyük değil aslında, bizim ailede en ufak şeyi bile büyültürüz bizde neyse boşver kardeşler düşünmeniz yeter.
Mesaj22.07.2013, 02:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaankart yazmış:

Bak bunu şuan ki düşüncelerinde haklı olarak böyle karar almış olabilirsin ama gerçekten değmeyecek insanlar için kapatmak bence anlamsız sonuçta ileride yine döneceksin yine bir yerden başlama hevesin oluşacak. Hiç gereği yok bence yoluna devam etmelisin. Kaldı ki her yapılana söylenene kulak asmanın çözüm olduğunda yanılırsız çoğu kez. Sen gel devam et bak bırak gereksiz kişilerle uğraşmayı en azından öğrenebileceğin birçok şey var burda mesela bizler varız. Wink Yetmez mi Can sence ?

Zaten Bedava-Sitem'in forumunda kalma sebeplerim sizler, bazıları gerçekten bırakılamıyor. Benim en zayıf noktam, ortama değil insanlara değer veririm. Bu yüzden insanlar değiştikçe soğuyorum BS' den. Belki bilirsiniz Bs-Platformu.Tr.Gg o da benim sitemdi. Ama o zaman emeğe saygı vardı şimdi maalesef yok. Evet geri dönebilirim ama asla eskisi gibi olamayacağım...
Mesaj22.07.2013, 02:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

manshess yazmış:
Sorun büyük değil aslında, bizim ailede en ufak şeyi bile büyültürüz bizde neyse boşver kardeşler düşünmeniz yeter.

Ama belli ki sende etkisi olmuş kardeşim. Canını sıkma desem manasız kalır. Umarım büyük sorun olacak bir durum değildir.

Şimdi yakınlarda olsaydık dışarı çıkar temiz bir hava alırdık sabahın o ilk gün ışığına karşın günün temiz havası ve bol sohbet hayali bile güzel (:

Mesaj22.07.2013, 02:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

[quote="kaankart"]
manshess yazmış:

Bizim ailede de her şey büyür. En iyisi ortamı yumuşatmak. Ve zamana bırakmak.
Mesaj22.07.2013, 02:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

@canduymus Kardeşim bu konularda sonuna kadar haklısın. Ama şunu anlayacaksın zaman içinde. İnsanlardan değişmelri sen istedikçe onlar değişmeyecek devam edecektir. Ve bu seni üzecektir sadece. Onları değiştiremeyiz ama o tarz insanlarla muhattap dahi etmeye ben açıkcası ihtiyaç olarak bile görmüyorum. Gereği yok çünkü . Bizler önümüzdeki hedeflere çevremizdeki belli değeri edinmiş insanlarla devam etmesini bilenleriz varsın o insanlar günü gelsiğinde düşünen onlar olsun sen veya ben değil. Boşver canını da bu şeyler için gerçekten ama gerçekten sıkma kardeşim inan bak değmeyecektir.
Mesaj22.07.2013, 02:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaankart yazmış:
manshess yazmış:

Ama belli ki sende etkisi olmuş kardeşim. Canını sıkma desem manasız kalır. Umarım büyük sorun olacak bir durum değildir.

Şimdi yakınlarda olsaydık dışarı çıkar temiz bir hava alırdık sabahın o ilk gün ışığına karşın günün temiz havası ve bol sohbet hayali bile güzel (:

Valla evde durasım kalmadı ama niyetli olmasam evden uzaklaşcam bu aralar, tam bir şey düzelir bir şey çıkar en ufak şeylerden vallaha billaha bıktım herşeyden... Ramazan bir bitse tatile Balıkesire gitmeyi düşünüyorum.
Mesaj22.07.2013, 02:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaankart yazmış:
@canduymus Kardeşim bu konularda sonuna kadar haklısın. Ama şunu anlayacaksın zaman içinde. İnsanlardan değişmelri sen istedikçe onlar değişmeyecek devam edecektir. Ve bu seni üzecektir sadece. Onları değiştiremeyiz ama o tarz insanlarla muhattap dahi etmeye ben açıkcası ihtiyaç olarak bile görmüyorum. Gereği yok çünkü . Bizler önümüzdeki hedeflere çevremizdeki belli değeri edinmiş insanlarla devam etmesini bilenleriz varsın o insanlar günü gelsiğinde düşünen onlar olsun sen veya ben değil. Boşver canını da bu şeyler için gerçekten ama gerçekten sıkma kardeşim inan bak değmeyecektir.

Haklısın ya... Madem emek var emeğimi bir çırpıda yok sayamam, kaldığım yerden devam öyleyse... Smile
Mesaj22.07.2013, 02:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

[quote="canduymus"]
kaankart yazmış:
manshess yazmış:

Bizim ailede de her şey büyür. En iyisi ortamı yumuşatmak. Ve zamana bırakmak.

Öyle yapıyorum zaten ben sessiz sakin birisiyim... Tek sevmediğim şey haksızlık hiç bir zaman haksızlığa gelemem. Eğer bana haksızlık yapılırsa sesimi öyle bir çıkartırım ki yer yerinden oynar.