1- Tanıtım yazısı kendi sitelerinin reklamlarını yapmak isteyen webmasterlar tarafından diğer sitelerde yayınlanmak üzere kullanılır.
Tanıtım yazısını size reklam vermek isteyen kişi yazar genellikle, ancak bazı durumlarda belli bir ücret karşılığında sizinde yazmanızı talep edebilir.
2-Karşı tarafın talepten kastının büyük ihtimalle ücret olduğunu düşünüyorum.
Bunun dışında yazacağı tanıtım yazısı için sınırlar belirleyebilirsiniz, şu kadar kelime resim diye.Ana sayfada kalma süreside bir diğer talep olabilir.
3- Ücretlendirmeyi kendi sitenizin kalitesi ölçüsünde bir fiyat vermeniz gerekir. Sitenizin hiti, pr değeri, yaşı bunların hepsini değerlendirerek bir fiyat çıkarabilirsiniz.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.