Forum'da ara:
Ara

Size Sitemiz;
Başarılı Bir Site :)
  50%
[ 10 ]
Başarısız Bir Site :(
  50%
[ 10 ]
Toplam Oylar : 20

Yazar Mesaj
Mesaj21.06.2013, 20:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

aliylcn yazmış:
Dikey Menünün şeffaflığını biraz düzeltmelisiniz ve Doğadaki İnsan adlı programı sayfanıza eklmenizi öneririm başarılar Smile

ben Aliylcn dikey menünün arka planını biraz daha koyulaştırmanız öneririm fazla transparent.birde doğadaki insan programını unutmayın eski bölümleri felanda var doğada tek başına gibi Very Happy
Mesaj21.06.2013, 20:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

@e-belgesell

Yorumunuzdan ötürü teşekkürler Smile Doğrusunu söylemek gerekirse hem ben CSS tasarım kullanmasını bilmiyorum ve sevmiyorum hemde istediğim gibi bir tasarım bulamadım o yüzden kullanmak istemiyorum Very Happy İçerik konusuna gelirsek ben dahil sitemize giren herkes bu konudan şikayetçi bu konu üzerine konu arttırımı yapılacaktır hatta üzerinde araştırma yaptığım çok konu var ama onları Facebook resmi fan sayfamızın beğenisi +50 geçtik den sonra başlamak istiyorum Smile

@islamvideolari

Tekrar yorum yaptığınız için teşekkür ederim Smile Menü saydamlığını %40lara çıkartmayı düşünüyorum Smile Dediğiniz programı araştırdım ama o işe fazla girmek istemedim en fazla yapabileceğim şey bütün bölümlerinin olduğu bir siteye yönlendirmek olur Smile

Mesaj25.06.2013, 20:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kilit Smile
Mesaj09.07.2013, 11:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yoksa beğenmediniz mi? Surprised => https://www.facebook.com/DogaDostuInsan?ref=hl
Mesaj14.07.2013, 09:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güncel Smile
Mesaj14.07.2013, 14:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

İçerik ve tasarım bakımından güzel bir site.Başarılar.

Tanıtım konumuzdan sitemi değerlendirirseniz sevinirim.
Mesaj14.07.2013, 17:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

@muzikdepo

Yorumunuz için teşekkürler Smile buradan söylemek isterim ki bazı içeriklerde düzenleme yapılıyor ve içerik arttırma çalışmaları devam ediyor Smile

Mesaj14.07.2013, 18:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güncelleme!

İçerik çoğaltma projesi kapsamında sizler için dünyadaki ve ülkemizdeki en büyük 3 ormanı araştırdık ve sonuç;
http://dogadostuinsan.tr.gg/Akci%26%23287%3Berlerimiz.htm
Mesaj15.07.2013, 21:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güncell Very Happy
Mesaj15.07.2013, 22:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kalbini kırmak istemem ama web siten sanki açılıp bırakılmış gibi görünüyor.
Hani içerik olmasada bir tasarım yapmalısınız. Eğer çizip kodlayamıyorsanız size yardımcı olabilirim. (:

İçerik : %25
Tasarım : %0,5 Sad
Mesaj15.07.2013, 23:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

@chickenblog

Yorumunuzdan dolayı çoook teşekkür ederim Very Happy Kalbimin kırılacağı bişi yok önce onu süleyim Razz Aslında bu siteyi bu seneki Coğrafya dersinde dönem ödevi olarak kullandım o yüzden bu kadar basit oldu Sad İçerik konusunda aslında defterimde o kadar çok konu var ki onu siteye geçirilmeyi bekliyor ama bunu önce Facebook sayfamızın +50 yi geçmesini bekliyorum ondan sonra paylaşımları yapıcam Smile Tasarım konusu ise ne çizmeyi nede kodlamayı bilmiyorum Sad Ama tasarımı basit yapmamın nedeni CSS gibi tasarımları önce çok kullandım ama biraz zor gibi yani zordan kastım bi sayfa ekledin mi onu tasarımdan da eklemen lazım filan iş de biraz uzun oldu özür dilerim Very Happy

Mesaj15.07.2013, 23:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

@dogadostuinsan

Anlıyorum o zaman sen tasarım çizip kodlamayı öğrenene kadar 'Clean' tasarımı ile vakit geçiriceksin (:
Yani ne demiş büyüklerimiz; herkes annesinin karnında birşeyler öğrenerek dünyaya gelmedi (:
Mesaj15.07.2013, 23:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

@chickenblog

Yani aslında 2009 dan bu yana buradayım ama işde işime gelmediği için öğrenmiyorum Smile E tabi ne olsa bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır ne olsa Smile
Mesaj29.07.2013, 11:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güncel Smile
Mesaj06.08.2013, 13:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

dogadostuinsan yazmış:
Güncel Smile