flood için özür dilerim ama bu yazıyı buraya yazmam gerek çünkü
OYS sınavlarına girdim ama başarız oldum bundan dolayı sınıfta kaldım ama okul açılmadan önce sınav olacakmış ona çalışacağım ve sınıfı geçmem gerek eğer o sınavlarıda ver emezsem okuldan alınacağım Bs ye vakit ayıramayabilirim Allah a Emanet Olun Kendinize İyi Bakın Görüşmek üzere ______________
flood için özür dilerim ama bu yazıyı buraya yazmam gerek çünkü
OYS sınavlarına girdim ama başarız oldum bundan dolayı sınıfta kaldım ama okul açılmadan önce sınav olacakmış ona çalışacağım ve sınıfı geçmem gerek eğer o sınavlarıda ver emezsem okuldan alınacağım Bs ye vakit ayıramayabilirim Allah a Emanet Olun Kendinize İyi Bakın Görüşmek üzere
Hayırlı Ramazanlar.
moralini bozmak istemem ama,eylül sınavları her zaman yapılmıyor...milli eğitime bağlı olarak ek sınav hakkı bazen veriliyor,bazen verilmiyor.....ama yinede dua et ve derslerine çok çalış bırak bs yi sana bir faydası olmaz,aksine zararı bile olabilir.kolay gelsin ______________ selam olsun dostlara...
Herkese iyi günler.
Vakit geçirmek için; dinlenebilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz, oyun oynamayı seviyorsanız oyun oynayın, film izleyin, ders çalışın, sohbet edin. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.