Yazar |
Mesaj |
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
21.06.2013, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TR.GG Siteleri hacklenmez . Bu işe kalkışmak bile suçtur. Konuyu değiştirelim lüften ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
samp-cixhosting
Acemi Üye
|
21.06.2013, 10:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: TR.GG Siteleri hacklenmez . Bu işe kalkışmak bile suçtur. Konuyu değiştirelim lüften
şaka yapıyom çocuk |
|
↑
|
|
|
-
koddostubs
Uzman Üye
|
21.06.2013, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selam gençler
,Bugün Cuma Cumanız mübarek olsun..'______________ |
|
↑
|
|
|
-
lunon
Aktif Üye
|
21.06.2013, 10:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: TR.GG Siteleri hacklenmez . Bu işe kalkışmak bile suçtur. Konuyu değiştirelim lüften |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
21.06.2013, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ama MS-DOS ile sistemi çökertme ihtimalleride var. Küçük küçük saldırılar gibi. Ama senin dediğini kimse yapamaz çünkü o akıl olmaz. Mahkemelik olma ihtimali var. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
lunon
Aktif Üye
|
21.06.2013, 11:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış:
Ama MS-DOS ile sistemi çökertme ihtimalleride var. Küçük küçük saldırılar gibi. Ama senin dediğini kimse yapamaz çünkü o akıl olmaz. Mahkemelik olma ihtimali var.
Bulunsa direkt mahkemelik zaten.
DDos saldırılarını yapıyorlar b-s'ye.Herhalde başarılı olanlar da vardı.
Google'ı bırak kendi işlemcisiyle hacklenmeyi nasıl başarmış Microsoft ______________
Lunon Örnek site yarışmasına çok daha canlı girecek! |
|
↑
|
|
|
-
samp-cixhosting
Acemi Üye
|
21.06.2013, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konuyu Deiştirin Hayırlı Cumalar. |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
21.06.2013, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanal Alemin Çılgın Eşşekleri ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
samp-cixhosting
Acemi Üye
|
21.06.2013, 11:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: Sanal Alemin Çılgın Eşşekleri
adam gibi konuş |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
21.06.2013, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
samp-cixhosting yazmış: oyyunkom yazmış: Sanal Alemin Çılgın Eşşekleri
adam gibi konuş
Hoop burda tarıtışma yaratmıyoruz. Arkadaş birşey verdi bende ona cevap olarak hacklemeye çalışan lamerlere dedim. Durduk yere ban yiyeceğiz şimdi. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
samp-cixhosting
Acemi Üye
|
21.06.2013, 11:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fark Yapmaz. |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
21.06.2013, 11:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
samp-cixhosting yazmış: Fark Yapmaz.
Bak dünden beri tavırlı ve lanlı konuşmalar yapıyorsun aldırmıyorum ama moderatörler karışırsa sayende ikimiz yanarız. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
samp-cixhosting
Acemi Üye
|
21.06.2013, 11:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: samp-cixhosting yazmış: Fark Yapmaz.
Bak dünden beri tavırlı ve lanlı konuşmalar yapıyorsun aldırmıyorum ama moderatörler karışırsa sayende ikimiz yanarız.
hea hea hea |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
21.06.2013, 11:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben uyarımı yaptım ilgilenmiyorum. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
21.06.2013, 11:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar arkadaşlar nasılsınız? Önerebileceğiniz güzel bir animasyon filmi var mı? ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
|