Yazar |
Mesaj |
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
20.06.2013, 21:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
manshess yazmış: İnsan insana benzer.
Haklısın. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
manshess
Uzman Üye
|
20.06.2013, 23:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu gece daha şimdiden sessizlik varsa ilerki saatlerde ne olur bilemiyorum. |
|
↑
|
|
|
-
samp-cixhosting
Acemi Üye
|
20.06.2013, 23:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Doğru. |
|
↑
|
|
|
-
manshess
Uzman Üye
|
21.06.2013, 00:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom hani yoksunuz.
Bir baktım yoksunuz her gece yalnız kalıyorum ya. |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
21.06.2013, 06:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese hayırlı günler, hayırlı cumalar. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi2
Uzman Üye
|
21.06.2013, 06:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı Günler,Hayırlı Cumalar... ______________ selam olsun dostlara... |
|
↑
|
|
|
-
lunon
Aktif Üye
|
21.06.2013, 08:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar ______________
Lunon Örnek site yarışmasına çok daha canlı girecek! |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
21.06.2013, 08:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
manshess yazmış: oyyunkom hani yoksunuz.
Bir baktım yoksunuz her gece yalnız kalıyorum ya.
Dayanamadım tablet başında uyuya kalmışım B-S Açık olmasa bile facem genede hep açık ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
kraloyuncux
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.06.2013, 09:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Birileri ziyaretçi defterine falan benim adımla birşey yazarsa inanmayın kendisi içerik çalan bir sitedir. Sitesini sildirdim herkese benim adımla bişeyler yazıyor. ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
Aarman.net = Kişisel Sitem
Oyunkap.org = Buna girmesen de olur |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
21.06.2013, 09:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu devirde hırsızlar çok. Bi tasarım bulur koyarsın 2 gün sonra ya özenip koyarlar yada çalıp koyarlar sitelerine. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
kraloyuncux
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.06.2013, 09:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: Bu devirde hırsızlar çok. Bi tasarım bulur koyarsın 2 gün sonra ya özenip koyarlar yada çalıp koyarlar sitelerine.
Aynen öyle dostum.Sitesi silindi hala akıllanmadı.Ben onu uyarmıştım ama dinlemedi. Bir de modlara beni şikayet etmeye kalkıyordu.Hem suçlu hem güçlü hesabı ama hak ettiğini buldu ve her hırsız hak ettiğini bulacaktır.______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
21.06.2013, 10:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aslında bu emek hırsızlarına daha büyük bir ceza vermek lazım. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
kraloyuncux
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.06.2013, 10:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: Aslında bu emek hırsızlarına daha büyük bir ceza vermek lazım.
Yeni bir site kurdum bir ekip oluşturup sitesinde çalıntı içerik veya tasarım olanlar hakkında support a bilgi yollayacağım ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
21.06.2013, 10:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pek yararlı olacağını sanmıyorum. Adam kafaya taktıysa birşeyi elbet çalar. Bende sağ tık engeli var ama bir işe yaradığıda yok. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
samp-cixhosting
Acemi Üye
|
21.06.2013, 10:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kraloyuncux yazmış: oyyunkom yazmış: Aslında bu emek hırsızlarına daha büyük bir ceza vermek lazım.
Yeni bir site kurdum bir ekip oluşturup sitesinde çalıntı içerik veya tasarım olanlar hakkında support a bilgi yollayacağım
Bizde Onların Hesapı çalak ne var yani güzelmiymiş görsünler |
|
↑
|
|
|
|