Güzel anlatım Kamer.. Onur abinin dediği gibi sabitlenmeye yakışır bir başlık.. Ve ben bir çok iyi arkadaşlarımız için faydalı olacağına inanıyorum..
İyi çalışmalar... ______________
PLAYERİ SİTEYE EKLEDİM HERŞEY GÜZEL ŞARKILAR LİSTESİ DE ÇIKTI FAKAT MÜZİK ÇALMIYOR TEK TEK ÜSTÜNE TIKLAYARAK DA DENEDİM ÇALMADI ______________ DOSTU KERVANCI OLANIN BAHÇESİNİN GENİŞ OLMASI LAZIM...
Arkadaşlar rica ederim ,işinize yaradığı için gerçekten çok sevindim
@bsdene ,sorununuz tam olarak neydi?
Daha önce basit bir tasarım kullandım. Kodu ekleyince en alttaki text reklamı gizliyordu kod. Ben size danıştım tasarımdan dolayıdır demiştiniz. Tasarımımı değiştim ancak yine aynı sorun var. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.