Yazar |
Mesaj |
-
silverdizayn
Acemi Üye
|
04.05.2013, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@ZekaBilimKültür
Adam Demiş Yanlış Yere Mesaj Attim Neden Banlıyorsun .? Mesajini Silebilirsin. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dunyagerceklerim
Acemi Üye
|
05.05.2013, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence böyle seyleri bos gecmemek lazım. arastırın aydınlanırsınız ..takılan msj atsın yardımcı olurum |
|
↑
|
|
|
-
forumkitab
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.05.2013, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öbür dünyada acaba cehennemin yarısını illuminati mi dolduracak |
|
↑
|
|
|
-
zekabilimkultur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.05.2013, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
silverdizayn yazmış: @ZekaBilimKültür
Adam Demiş Yanlış Yere Mesaj Attim Neden Banlıyorsun .? Mesajini Silebilirsin.
Sürekli yapılan kural ihlallerinin cezası bandır.
Bir iki kere uyardıktan sonra devam etti ve gerekeni yaptım. |
|
↑
|
|
|
-
dunyagerceklerim
Acemi Üye
|
16.05.2013, 07:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu konu o kadar ince konu ki sırf millet bilinçlenip aydınlansın diye konu açtım yani basit bi şey değil araştırın devamı geliyo zaten |
|
↑
|
|
|
-
zekabilimkultur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.05.2013, 07:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dunyagerceklerim yazmış: bu konu o kadar ince konu ki sırf millet bilinçlenip aydınlansın diye konu açtım yani basit bi şey değil araştırın devamı geliyo zaten
Kendimi bildim bileli gizli tarikatları örgütleri vs. araştırıyorum artık bu konuda uzman olduğumu söyleyebilirim sayısız dergi makale vs. yazdım, ve halen yazmaya devam ediyorum eğer merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz. Sadece İlluminati değil kafa tası ve kemikler klanı gibi diğer tarikatlar hakkındada sorabilirsiniz.
En son zekabilimkultur tarafından 16.05.2013 07:43:24 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
16.05.2013, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bkz. Michael Jackson, ölmemiştir. Öldürülmüştür.
Sebebi İse "İLLUMİNATİ" Grubundan Çıkmak İstemesiydi. Kısacası Jackson'ı "İLLUMİNATİ" Öldürmüştür. Bu Sadece Bu Kişi İçin Geçerli Olmayan Birşey.
O Tüm Kızların Hayran Olduğu Justin B. Bile İlluminati. O Çıkmak İsterse Onuda Öldürürler Acun Ilıcalı'yıda Öldürürler. Facebookda Çeşitli Sayfalarda Kanıtlandı Bunlar.
21 Aralık - 12 Aralık 7 Aralık Eylemlerini Yapanda Gene Aynı Grup. Agarta Denen Şeyi Yeniden Diriltmeye Ve İnsanlığı Allah'a Değilde Agarta ya Tapmasını Sağlayan Bir Eylemdi Bunlar.
Zamanında Çok Araştırmıştım Böyle Şeylere İlgim Çoktur Anlatiyim İstedim ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
forumkitab
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.05.2013, 11:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: Bkz. Michael Jackson, ölmemiştir. Öldürülmüştür.
Sebebi İse "İLLUMİNATİ" Grubundan Çıkmak İstemesiydi. Kısacası Jackson'ı "İLLUMİNATİ" Öldürmüştür. Bu Sadece Bu Kişi İçin Geçerli Olmayan Birşey.
O Tüm Kızların Hayran Olduğu Justin B. Bile İlluminati. O Çıkmak İsterse Onuda Öldürürler Acun Ilıcalı'yıda Öldürürler. Facebookda Çeşitli Sayfalarda Kanıtlandı Bunlar.
21 Aralık - 12 Aralık 7 Aralık Eylemlerini Yapanda Gene Aynı Grup. Agarta Denen Şeyi Yeniden Diriltmeye Ve İnsanlığı Allah'a Değilde Agarta ya Tapmasını Sağlayan Bir Eylemdi Bunlar.
Zamanında Çok Araştırmıştım Böyle Şeylere İlgim Çoktur Anlatiyim İstedim
Öldürülebilir: EMINEM!!!!
Illuminati'den çıkmak istedi tehdit edildi.
Hedef o olabilir.
Aynı zamanda 2pac ta bu yüzden öldü. |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
18.05.2013, 12:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ILLUMİNATİ Web Sitesinden Bir Görüntü.
Resim Büyük O Yüzden Link Veriyorum: http://m1305.hizliresim.com/19/l/n619v.jpg______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
forumkitab
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.05.2013, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Türklerin çoğu sayaçlı site açıp illuminati sitesi diye yayıyorlar.
Sayaç 1 yıl geçtikten sonra bitiyor ve süpriz çıkıyor D |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
22.05.2013, 15:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
7December.Org Sitesinde Verilen Twitter Adresinde "ANKARA" İle İlgili Tweetler Bulunmakta.
İngilizcem Kötü Olduğundan Anlamadım Ama Genede Sizinle Paylaşmak İstiyorum.
______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
forumkitab
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.05.2013, 11:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ankara mı.... |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
24.05.2013, 11:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet. Sanırım Bu Saçmalıkların Bir Kısmını Ankara'dan Da Yönetenler Olabilir. Yada Bir Eylem v.s..
ILLUMİNATİ Denen Örgütün Aslında Sahte Depremler Oluşturduğunu Biliyormuydunuz? Ülkeyi - Dünyaya Ayağa Kaldırmak İçin Sahte Depremler Oluşturuyorlar. Teknolojileri İleri Düzeyde Bir Sisteme Dayalı. 19 Mayıs 2011 Yada 2012 Tarihinde Kütahya'da Olan Depremle ILLUMİNATİ Örgütünün İşi Olduğu Tahmin Ediliyor. Kilometrelerce Derinlikten Yapılarak İstanbul'da Bile Hissedilen Deprem Epey Ses Getirmişti. Ve Suçu Benim Yaşadım Şehire Yani Denizli'ye Attılar. Fabrikaların Atıklarını Yeraltına Dökmesiyle Falan İddalarıyla Olayı Örtmeye Çalıştılar. Ama Herkes Bunu Normal Doğal Bir Deprem Sandı. 19 Ağustos 1999 Depremiylede ILLUMİNATİ 'nin Bir İlgisi Olabilir? Japonya - Van ? Hepsini Yakında Öğrendiğim Kadarıyla Paylaşırım Arkadaşlar.______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
24.05.2013, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Flood Olabilir Özür Dilerim.
İllüminati Oyun Kartlarında Yer Alan Faciaların Bir Tanesi. İkiz Kuleler Saldırısı..
Bu sadece bu saldırı ile bitmiyor. Nüükler saldırınında sorumlusu onlar.
Kısacası belki hepimiz bu örgürün içindeyiz. Hepimizi kullanıyorlar. Günlük yaşamımızda bile bizimleler. Ünlülerin hepsi zaten kesin olarak bu grupta. |
|
↑
|
|
|
-
forumkitab
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.05.2013, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
DAHA GERÇEKLEŞMEYEN KARTLAR
ŞAŞIRACAKSINIZ
METEOR YAGMURU OLUCAK
BIRI UZAYLILAR TARAFINDAN KACIRILACAK
BAZI KARTLAR KANITLIYOR:
ASLINDA UZAYA CIKILMADI
TEKNOLOJI COK GELISTI AMA PIYASADA FAKIR KALDIK:
ASLINDA JETPACK UÇAN ARABA VE YAPAY DEPREM MAKİNASI VAR ÇOKTAN İCAT EDİLDİ AMA PİYASAYA SÜRÜLMÜYOR |
|
↑
|
|
|
|