Yazar |
Mesaj |
-
indexburada
Acemi Üye
|
14.05.2013, 12:26 (UTC) Mesaj konusu: Site Acarken |
|
|
Site Açtık yeni site açarken 5 Dakika Beklemelisin Diyor
Bekliyorum Yine Olmuyor ? |
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
14.05.2013, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
farklı tarayıcıdan deneyin, veya kullandığınız tarayıcının çerezlerini silerek deneme yapabilirsiniz. ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
indexburada
Acemi Üye
|
14.05.2013, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir dakika Deniyecegim. |
|
↑
|
|
|
-
byaicin
Acemi Üye
|
14.05.2013, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hala Diyor. çoktan geçti |
|
↑
|
|
|
-
byaicin
Acemi Üye
|
14.05.2013, 13:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yardım Eden Yokmu |
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
14.05.2013, 13:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tam olarak sorununuzu anlayamadık, yeni site açmak için başlık açmıştınız bende çerezleri temizleyin dedim, deniyecem dediniz ve başka bir isimle cevap yazıyorsunuz, Yeni site açmışsınız. ama haylen aynı sorun var diyorsunuz. Açıkcası sorununuzu anlayamadım ? Tam olarak anlatırsanız yardımcı olmaya çalışacağım. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
search-networks
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.05.2013, 13:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaş galiba 10 tane site açmak istiyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
byaicin
Acemi Üye
|
14.05.2013, 13:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: Tam olarak sorununuzu anlayamadık, yeni site açmak için başlık açmıştınız bende çerezleri temizleyin dedim, deniyecem dediniz ve başka bir isimle cevap yazıyorsunuz, Yeni site açmışsınız. ama haylen aynı sorun var diyorsunuz. Açıkcası sorununuzu anlayamadım ? Tam olarak anlatırsanız yardımcı olmaya çalışacağım.
Ya Bak Şimdi Site Aciyoruz Ya Yeniden Acabilmek icin 5 Dakika Beklemelisiniz Diyor iste 5 dakika geçiyor hatta 1 saat geçiyor hala öyle diyor o benim sorunum inşallah iyi açıklayabilmişimdir? |
|
↑
|
|
|
-
byaicin
Acemi Üye
|
14.05.2013, 13:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
search-networks yazmış: Arkadaş galiba 10 tane site açmak istiyor
Dalga Geçmeyiniz. Adam Gibi Soru Soruyoruz Şurada |
|
↑
|
|
|
-
mgmsayfasigs
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.05.2013, 13:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byaicin yazmış: biryaziatolyesi yazmış: Tam olarak sorununuzu anlayamadık, yeni site açmak için başlık açmıştınız bende çerezleri temizleyin dedim, deniyecem dediniz ve başka bir isimle cevap yazıyorsunuz, Yeni site açmışsınız. ama haylen aynı sorun var diyorsunuz. Açıkcası sorununuzu anlayamadım ? Tam olarak anlatırsanız yardımcı olmaya çalışacağım.
Ya Bak Şimdi Site Aciyoruz Ya Yeniden Acabilmek icin 5 Dakika Beklemelisiniz Diyor iste 5 dakika geçiyor hatta 1 saat geçiyor hala öyle diyor o benim sorunum inşallah iyi açıklayabilmişimdir?
Modlara saygı |
|
↑
|
|
|
-
search-networks
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.05.2013, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byaicin yazmış: search-networks yazmış: Arkadaş galiba 10 tane site açmak istiyor
Dalga Geçmeyiniz. Adam Gibi Soru Soruyoruz Şurada
Dalga falan geçmiyorum.Sadece şunu söylemek istiyorum: Bedava-Sitemde 1,bilemediz 2 kez site açdınız yeter,daha 5-10 tane siteye ne gerek var ______________ |
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
14.05.2013, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
search-networks yazmış: byaicin yazmış: search-networks yazmış: Arkadaş galiba 10 tane site açmak istiyor
Dalga falan geçmiyorum.Sadece şunu söylemek istiyorum: Bedava-Sitemde 1,bilemediz 2 kez site açdınız yeter,daha 5-10 tane siteye ne gerek var
Her kullanıcı istediği kadar site açmakda özgürdür, buna önyargılı şekilde bakamayız. Sorununuza gelince her site açmak için aynı işlemi tekrarlayın. Geçmişi ve çerezleri silin,
Çerezleri silme. http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=179029&highlight=%E7erezleri+silme______________
|
|
↑
|
|
|
-
byaicin
Acemi Üye
|
14.05.2013, 13:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
search-networks yazmış: byaicin yazmış: search-networks yazmış: Arkadaş galiba 10 tane site açmak istiyor
Dalga falan geçmiyorum.Sadece şunu söylemek istiyorum: Bedava-Sitemde 1,bilemediz 2 kez site açdınız yeter,daha 5-10 tane siteye ne gerek var
Belki Oyun sitesi
belki tasarım önizleme sitesi
hani bilemedin deneme sitesi ne yapacaksın ne karışacaksın
nese uzatmayalım kavga çıkmasın |
|
↑
|
|
|
-
uzman-webmaster
Acemi Üye
|
14.05.2013, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En iyisi sen başka sşte kurmayı dene ! ______________ http://uzman-webmaster.tr.gg | YENİ AÇILDI AMA ÇOK FECİ AÇILIŞ YAPACAK,... |
|
↑
|
|
|
-
tastekineglence
Uzman Üye
|
16.05.2013, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: Cevap.. |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: search-networks yazmış: byaicin yazmış: search-networks yazmış: Arkadaş galiba 10 tane site açmak istiyor
Her kullanıcı istediği kadar site açmakda özgürdür, buna önyargılı şekilde bakamayız. Sorununuza gelince her site açmak için aynı işlemi tekrarlayın. Geçmişi ve çerezleri silin,
Çerezleri silme. http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=179029&highlight=%E7erezleri+silme
Herkes istedigi kadar site açmakta özgürdür .Fakat web kirliligine ne gerek var ? |
|
↑
|
|
|
|