Ben uykumdan olmuyorum sadece çoook kahve içtim D:
kahve uyku kaçırmaz ya la
Dostum kafvenin içinde kafeyin var kafeyin uykuyu en çok kaçıran şeylerden biridir.
(burada nescafe gold dan bahsediyorum ) ______________ İletişim için destek( at )catgames.tk
Dostum kahvenin cinsi ve miktarı önemlidir bazı kahveler var hiç tesir etmez bazıları adamı cin gibi ayağa dikiyor. ______________ İletişim için destek( at )catgames.tk
o daha çok zevk kahvesi gibi bana göre ama içinde kafeyin var sonuçta ama o kadar çok değil bu yüzden gündüz rahat rahat içiliyor. ______________ İletişim için destek( at )catgames.tk
gidip biraz daha kahve yapıcam ya yoksa uyuya kalırım .D o da biterse son çare kafeyin deposu kolaya dadanacam ______________ İletişim için destek( at )catgames.tk
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.