Ben kim kurdu diye sordum sizde cevabı benim mesajıma yazınca kendim sorup kendim cevaplamış gibi oldum ondan ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
Aarman.net = Kişisel Sitem
Oyunkap.org = Buna girmesen de olur
İyi Akşamlar ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Gülmeye ihtiyacım var bana bi film önerirmisiniz arkadaşlar ? Komik olsun Türk filmi olsun
Kemal Sunal'ın Korkusuz Korkak filmi var abi onu izleyebilirsin.
İstersen özelden konuşabiliriz abi ben sana dert ve sıkıntılarımı anlatıyordum. ______________
[size=75]Hadi hazine avı yapalım bir yere biri konu açsın sonra çeşitli ip uçları saklasın konuların altına bizde bulalım ekşın olsun azcık.Bulana ödül falan .[/size] ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
Aarman.net = Kişisel Sitem
Oyunkap.org = Buna girmesen de olur
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.