Yazar |
Mesaj |
-
dizayn-forum
Acemi Üye
|
19.04.2013, 10:05 (UTC) Mesaj konusu: Forum Katagori Resmi Yardım [2] |
|
|
Arkadaşlar Daha Ünceki Konularımda Forum Katogri Resminden Dolayı Sizlerden Yardım İstidim Fakat Sizin Verdiginiz Kodlar Benim İstedigim Yere Ulaşmadı Bu Yüzden Adminlerimden Cok Özdiliyorum Ve Sorunumu Belirtiyorum
<br />
Verdiginiz Kod Mavi Bölgeye Gidiyor
Fakat Ben Kırmızı Bölgeye Gitmesini İstiyorum
Verdiginiz Kod İse Bu :
Kod: <style>
td a[href="KATOGRİLİNKİ"]{padding-left:32px;background:url(RESİM URL) no-repeat left;text-align:center}</style>
Şimdiden Teşekkür Ediyorum Arkadaşlar
-----------------------------------------------------------------------
[img]http://www.logomatik.net/image.png?fsize=35&font=Agent_Orange.ttf&text=Dizayn%20Forum&mirror=No&color=CC9900&vcolor=CC9900&bgcolor=FFFFFF&alpha=Yes&output=png&spacing=5&shadow=no&transparent=no&icon=yes&iconic=Cowboy&top_spacing=17&left_spacing=26&icon_size=48[/img]<br /> |
|
↑
|
|
|
-
merttuncers
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
20.04.2013, 05:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kodu 2 kere eklemişsiniz sanırım.
Forum kodlarınızın tümünü bir not defteri veya not aracına alın (Notepad++ gibi.)
Ardından tek tek inceleyin kodları..
Vermiş olduğunuz kodun belki biraz daha değiştirilmiş halinden bulabilirsiniz..
Ardından o kodu kaldırmalı ve kendi sonradan eklediğin kodu onun yerine eklemelisin. |
|
↑
|
|
|
-
dizayn-forum
Acemi Üye
|
20.04.2013, 08:31 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
Birazdaha Ayrıntılı Annatırmısın Yada Bu Kodum Yanlışmı ? |
|
↑
|
|
|
-
byvenoms
Acemi Üye
|
20.04.2013, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anlamadm sorunu ? |
|
↑
|
|
|
-
dizayn-forum
Acemi Üye
|
20.04.2013, 15:04 (UTC) Mesaj konusu: awd |
|
|
Kod: <style>
td a[href="KATOGRİLİNKİ"]{padding-left:32px;background:url(RESİM URL) no-repeat left;text-align:center}</style>
Bana katagori Resmi İcin Yani kırmızı bolge icin Bu kod Verildi fakat Bu kod Mavi Bölgeye Gidiyor ? annatabildimmi |
|
↑
|
|
|
-
dizayn-forum
Acemi Üye
|
21.04.2013, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: yardım |
|
|
yardım eden yokmu |
|
↑
|
|
|
-
teknografik
Acemi Üye
|
22.04.2013, 14:14 (UTC) Mesaj konusu: Bak |
|
|
Kardeşim galiba anladığım kadarıyla sen http://teknografik-forum.tr.gg/Forum/index.htm bu forumdaki gibi istiyorsun kodlarını...
Bu yapman için tasarımda büyük çapta oynama yapacaksın.Gözlemlediğim kadarıyla Deneke.Tr.gg'nin tasarımını kullanıyorsun.O tasarımdaki kategori bölümünü kaldırman lazım yani (mavi yeri) önce onları hallet daha sonra tekrar belirt gerekirse resmi göster kaldırdıktan sonraki hali... Ona göre devamını alatayım. ______________ Bedava-Sitem'deki yardımcı ve dostunuz.
|
|
↑
|
|
|
-
spor-saati
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
teknografik
Acemi Üye
|
22.04.2013, 14:17 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bak |
|
|
teknografik yazmış: Kardeşim galiba anladığım kadarıyla sen http://teknografik-forum.tr.gg/Forum/index.htm bu forumdaki gibi istiyorsun kodlarını...
Bu yapman için tasarımda büyük çapta oynama yapacaksın.Gözlemlediğim kadarıyla Deneke.Tr.gg'nin tasarımını kullanıyorsun.O tasarımdaki kategori bölümünü kaldırman lazım yani (mavi yeri) önce onları hallet daha sonra tekrar belirt gerekirse resmi göster kaldırdıktan sonraki hali... Ona göre devamını alatayım.
Mavi yeri demişim pardon Kırmızı Yeri... ______________ Bedava-Sitem'deki yardımcı ve dostunuz.
|
|
↑
|
|
|
|