Yazar |
Mesaj |
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2013, 11:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
speakex yazmış: gururum5 yazmış: Bu başlıkta unutulmayanlar yazsalardı sanırım herkez hatırlardı Şaka yaptım bizi bilen bilir,,seven sever ve unutmazlar bizde bilir ve onları sever asla unutmayız.Diğer sitemlerime gelince okuduğunuz gibi doslarıma değil bs nin almanyadaki yönetimine.Çok şükürki bs nin hiç bir Admini yada moduyla 5 yıldır hiç biriyle sorun yaşamadım ben onları sevdim saydım onlarda beni.Üyelere gelince sağolsunlar hanımlığımıza,yaşımıza,emeklerimize her daim hürmet gösterdiler
Dilek abla, biz seni yazmayı unutmuş olsak da emin ol herkesin kalbinde yer edindin. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
09.02.2013, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gururum5 yazmış: 2008 de sitelerine ilk defa merhaba diyenlerdenim.O zamanlar tabiki şu anda olduğundan çok daha acemiydim .Bu başlıktaki tüm yazılanları okudum açıkçası birazda kırıldım sizlere.Eskilerden ve eskimiyen dostlardan bahseden hiç bir arkadaş gururum5 ten bahsetmemiş adımız hiç geçmemiş çok yazık.Belki biraz fazla duygusal yaklaşıyorum olaya neyse.Ben bs de eskisi kadar aktif olmayanların bir kaç sebebleri olduğunu düşünüyorum nerden biliyorsun diyecekseniz bende onlardan biriyim malesef. Şimdiki yönetim ile bir sorunum yok yönetim derkemn türkiyedeki Adminimizden ve modlardan bahsediyorum.Fakat bazı psikolojik baskılar ,işine gelirse edaları ve 5 yıllık emek verilmiş reklamlar sayesinde geçim kaynağımız olan sitelerimizin google reklamlarını yayımlıyor olmamız ve bs nin bizlere sunduğu şu meşhur Premium Paketini almadııkları için sende o zaman reklam yayınlayamazsın siteni sileriz diyerek 5 yıl emek verilen uykusuz gecelerde sabahlara kadar sitelerini güzelleştirmek için emek veren kişilerin siteleri silinir oldu.Şimdi bir iş güzar çıkar ve derki "peki madem sitelerinden para kazanıyorlar o zaman niçin paketi alıp 5 yıllık emeklerinin içine ettiriyorlar" hemen cevap vereyim . Almanya yönetiminin işine geliyorsa mantğınla haraket etmeleri belki çok zorlarına gidiyordur, onların yolladıkları maillerde "Sitenizde reklam yayımlayarak para kazandığınız tespit edildi ya Premium Paketimizi alın yada sitenize eklediğiniz adsense reklamlarını kaldırın yoksa 7 iş günü içinde siteniz silinir" yazısını okuyup onurunu satmak yerine lanet okuyarak o talep edilen ücreti ödemiyerek sitelerinin tek,tek silişini beddua ederek izliyor ve sözde kendisini onure etmek için verilen kıdem ve örnek site seçilişinin hazmını yaşamaya çalışıyordur.Hiç düşünülmüşmüdürki bıraksalar bu kişiler sitelerinden verdikleri emekler karşılığı sitelerinden bir kaç kuruş kazansalar , nede olsa zaten bs nin reklamlarıda bu sitelerde yayımlanıyor onlarda kazanıyor bu baskı niyedir? kimedir?. Şimdi bir mod yada üye bu başlığımdan alıntı yapıp reklam şikayeti için şuraya mail atın derse gülermiyim ağlarmıyım bilemiyorum doğrusu .Sanki bs nin baskıcı ve Diktatör almanya yönetimi büyük patronları bizleri ve emeklerimizi çok kaile alıyorlarda.Tabiki onlarda para kazanacak fakat paketlerini almayan üyelerin tek bir sitesini şimdilik bırakarak diğer 5 er yıllık emek verdiğ gururum5-oyunlar ve hayat35 gibi sitelerini taaaa almanyadan 1 tık ile silmek hangi vijdanın işi anlamış değilim.Şimdi diyeceksinizki eee abla sen burda bunu yazdın ya elinde kalan Gururum5 sitende silinirse.Bende size derimki ne kadar siteme emek versemde,sitem silinince ne kadar ağlayacak ve üzülecek olsamda,Sitemden gelen gelire ne kadar ihtiyacım olsada çok şükür onurumu satmadım satmam. heleki 29 euroya yani onların deyimiyle 65 tl hiç satmam.Çok merak ediyorum acaba hangi yalaka,işgüzar çıkıp bu yazımı bs nin Almanya yönetimine göstermeye çalışacak.Umarım bunu yapacak kişiye bs almanya yönetimi 3ün birini ödül olarak takar.Şu çok iyi bilinsinki ben bs den vaz geçemeyenlerden değilim,bs deki dostluklardan,aile oluşumuzdan ve bana burda kazandığım dostlarımdan ve kardeşlerimden vazgeçemiyenlerdenim.Yoksa 1 yıldır sitemi günceller ve 11 binlereden 3,500 lere düşen hitimi yükseltmek için siteme emek vermeye devam eder güncellerdim.Elim gitmiyorki güncelleyim çünkü kendimi gururum5 sitesinin sahibi değilde kiracısı gibi hissediyorum .Bellimi olur BİR TIK İLE EMEKLERİM YERLE BİR EDİLİR.Bu arada bende sitemde adsense reklamı yayımlıyom neden benim sitem silinmiyor diyorsanız bende derimki az sabret arkadaşım şöööle siten hit yapsın vazgeçilmezin olsun sanada öle bir mail gelir işine geliyorsa denir sende ya para öder emeklerini ŞİMDİLİK!!! kurtarırsın ,yada benimgibi bu haksızlığı hazmedemeyip acaba sitemi bu gün sildileri diye sayfanı yeniler durur ama ONURUNU SATMAZSIN
Sevgili Dilek,
seni o kadar iyi anlıyorum ki,
elden birşey gelmemesi,bir el uzatamamak,küçücük bir yardımda bulunamamak,buna bir DUR diyememek kahrediyor. |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
09.02.2013, 13:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Madem adımız geçmiş, girip bir selam verelim. Nasılsınız dostlar. |
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
09.02.2013, 13:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
marasultraslan yazmış: Madem adımız geçmiş, girip bir selam verelim. Nasılsınız dostlar.
Hoşgeldin dostum
İyidir hoştur sen nasılsın, Dilek abla sana hak veriyorum bu posizyonda kendi sitemizde kiracı gibiyiz sözü daha fazla anlatamazdı. ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
09.02.2013, 13:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hoşbulduk. İyiyim ben de çok şükür.. |
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.02.2013, 17:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cunobag yazmış: gururum5 yazmış: 2008 de sitelerine ilk defa merhaba diyenlerdenim.O zamanlar tabiki şu anda olduğundan çok daha acemiydim .Bu başlıktaki tüm yazılanları okudum açıkçası birazda kırıldım sizlere.Eskilerden ve eskimiyen dostlardan bahseden hiç bir arkadaş gururum5 ten bahsetmemiş adımız hiç geçmemiş çok yazık.Belki biraz fazla duygusal yaklaşıyorum olaya neyse.Ben bs de eskisi kadar aktif olmayanların bir kaç sebebleri olduğunu düşünüyorum nerden biliyorsun diyecekseniz bende onlardan biriyim malesef. Şimdiki yönetim ile bir sorunum yok yönetim derkemn türkiyedeki Adminimizden ve modlardan bahsediyorum.Fakat bazı psikolojik baskılar ,işine gelirse edaları ve 5 yıllık emek verilmiş reklamlar sayesinde geçim kaynağımız olan sitelerimizin google reklamlarını yayımlıyor olmamız ve bs nin bizlere sunduğu şu meşhur Premium Paketini almadııkları için sende o zaman reklam yayınlayamazsın siteni sileriz diyerek 5 yıl emek verilen uykusuz gecelerde sabahlara kadar sitelerini güzelleştirmek için emek veren kişilerin siteleri silinir oldu.Şimdi bir iş güzar çıkar ve derki "peki madem sitelerinden para kazanıyorlar o zaman niçin paketi alıp 5 yıllık emeklerinin içine ettiriyorlar" hemen cevap vereyim . Almanya yönetiminin işine geliyorsa mantğınla haraket etmeleri belki çok zorlarına gidiyordur, onların yolladıkları maillerde "Sitenizde reklam yayımlayarak para kazandığınız tespit edildi ya Premium Paketimizi alın yada sitenize eklediğiniz adsense reklamlarını kaldırın yoksa 7 iş günü içinde siteniz silinir" yazısını okuyup onurunu satmak yerine lanet okuyarak o talep edilen ücreti ödemiyerek sitelerinin tek,tek silişini beddua ederek izliyor ve sözde kendisini onure etmek için verilen kıdem ve örnek site seçilişinin hazmını yaşamaya çalışıyordur.Hiç düşünülmüşmüdürki bıraksalar bu kişiler sitelerinden verdikleri emekler karşılığı sitelerinden bir kaç kuruş kazansalar , nede olsa zaten bs nin reklamlarıda bu sitelerde yayımlanıyor onlarda kazanıyor bu baskı niyedir? kimedir?. Şimdi bir mod yada üye bu başlığımdan alıntı yapıp reklam şikayeti için şuraya mail atın derse gülermiyim ağlarmıyım bilemiyorum doğrusu .Sanki bs nin baskıcı ve Diktatör almanya yönetimi büyük patronları bizleri ve emeklerimizi çok kaile alıyorlarda.Tabiki onlarda para kazanacak fakat paketlerini almayan üyelerin tek bir sitesini şimdilik bırakarak diğer 5 er yıllık emek verdiğ gururum5-oyunlar ve hayat35 gibi sitelerini taaaa almanyadan 1 tık ile silmek hangi vijdanın işi anlamış değilim.Şimdi diyeceksinizki eee abla sen burda bunu yazdın ya elinde kalan Gururum5 sitende silinirse.Bende size derimki ne kadar siteme emek versemde,sitem silinince ne kadar ağlayacak ve üzülecek olsamda,Sitemden gelen gelire ne kadar ihtiyacım olsada çok şükür onurumu satmadım satmam. heleki 29 euroya yani onların deyimiyle 65 tl hiç satmam.Çok merak ediyorum acaba hangi yalaka,işgüzar çıkıp bu yazımı bs nin Almanya yönetimine göstermeye çalışacak.Umarım bunu yapacak kişiye bs almanya yönetimi 3ün birini ödül olarak takar.Şu çok iyi bilinsinki ben bs den vaz geçemeyenlerden değilim,bs deki dostluklardan,aile oluşumuzdan ve bana burda kazandığım dostlarımdan ve kardeşlerimden vazgeçemiyenlerdenim.Yoksa 1 yıldır sitemi günceller ve 11 binlereden 3,500 lere düşen hitimi yükseltmek için siteme emek vermeye devam eder güncellerdim.Elim gitmiyorki güncelleyim çünkü kendimi gururum5 sitesinin sahibi değilde kiracısı gibi hissediyorum .Bellimi olur BİR TIK İLE EMEKLERİM YERLE BİR EDİLİR.Bu arada bende sitemde adsense reklamı yayımlıyom neden benim sitem silinmiyor diyorsanız bende derimki az sabret arkadaşım şöööle siten hit yapsın vazgeçilmezin olsun sanada öle bir mail gelir işine geliyorsa denir sende ya para öder emeklerini ŞİMDİLİK!!! kurtarırsın ,yada benimgibi bu haksızlığı hazmedemeyip acaba sitemi bu gün sildileri diye sayfanı yeniler durur ama ONURUNU SATMAZSIN
Sevgili Dilek,
elden birşey gelmemesi,bir el uzatamamak,küçücük bir yardımda bulunamamak,buna bir DUR diyememek kahrediyor.
Sevgili Cunobag sende çok iyi bilirsinki sizi çok sever ve çok sayarım.Acemilik günlerimde sizde en çok yardımları olan bu seviyeye gelmemi sağlayan insanların en başında geliyorsunuz.İstenilen ücreti hoş karşılayabilirdim fakat metozori olması ,aksi taktirde sitelerini sileriz tehditleri ve bunu tek tek gerçekleştirmelerini çaresiz bir şekilde izlemeyi şahsıma yakıştıramıyorum.Söz konusu 65 tl ödemek değil emeklerimizin suistimal edilmesi ve buna göz yummaktan başka bir çare bırakılmamasını hazmedemiyorum.Eğer bu şekilde ya paketi alırsın yada reklam yayımlayamazsın siteni sileriz mantığı çok alçakça ve zavallıca.Ben çok iyi biliyorumki şimdiki adminimiz,modlarımız ve üyelerimizde bu durumdan hoşnut değiller zira hoşnut olanları anlamak ne mümkün.Kendime olan saygımı yitirmemek adına doğru bildiğim şeyi yaparak tüm samimiyetimle sitemin silinmesini ve kaybedeceğim emek ve kazancımı bir yana bırakarak hissettiklerimi yazdım.Bu saatten sonra yardımsever ve örnek site olduğum için sessiz kalamadım ve yalakalık yapamadım.Bazıları biz bs nin sayesinde bu duruma geldik nankörlük yapma diye içlerinden geçiriyorlarsa onlara derimki hiçmi bizim çabamız olmadı,emeğimiz olmadı ,ya bs bu konuma kimler sayesinde geldi diye sorarım.Artık bu saatten sonra bs ye olan saygımı,sevgimi ve inancımı yitirmiş bulunuyorum,Bs deki sevdiğim kardeşlerim,arkadaşlarım ve dostlarım çok iyi bilirlerki haksızlık karşısında boynunu bükenlerden,susanlardan,yalakalardan olmadım olmamda.Ben hissettiklerimi tüm açıklığıyla yazdım ister kaile alsınlar ister almasınlar, isterse sitemi silsinler ben onları Rabbime havale ediyor ve susmayın sustukça sıra size gelecek diyorum burdaki tüm üyelere.Bizde bir zamanlar sustuk sıra bize geldi en azından bu saatten sonra elimizde olan en büyük erdem olan onur ve saygınlığımızı koruyalım.Zira bs bir kulağımızın arkasını bıraktı çok şükür Almanyadalar yoksa oda giderdi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
09.02.2013, 22:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gururum5 yazmış: cunobag yazmış: gururum5 yazmış: 2008 de sitelerine ilk defa merhaba diyenlerdenim.O zamanlar tabiki şu anda olduğundan çok daha acemiydim .Bu başlıktaki tüm yazılanları okudum açıkçası birazda kırıldım sizlere.Eskilerden ve eskimiyen dostlardan bahseden hiç bir arkadaş gururum5 ten bahsetmemiş adımız hiç geçmemiş çok yazık.Belki biraz fazla duygusal yaklaşıyorum olaya neyse.Ben bs de eskisi kadar aktif olmayanların bir kaç sebebleri olduğunu düşünüyorum nerden biliyorsun diyecekseniz bende onlardan biriyim malesef. Şimdiki yönetim ile bir sorunum yok yönetim derkemn türkiyedeki Adminimizden ve modlardan bahsediyorum.Fakat bazı psikolojik baskılar ,işine gelirse edaları ve 5 yıllık emek verilmiş reklamlar sayesinde geçim kaynağımız olan sitelerimizin google reklamlarını yayımlıyor olmamız ve bs nin bizlere sunduğu şu meşhur Premium Paketini almadııkları için sende o zaman reklam yayınlayamazsın siteni sileriz diyerek 5 yıl emek verilen uykusuz gecelerde sabahlara kadar sitelerini güzelleştirmek için emek veren kişilerin siteleri silinir oldu.Şimdi bir iş güzar çıkar ve derki "peki madem sitelerinden para kazanıyorlar o zaman niçin paketi alıp 5 yıllık emeklerinin içine ettiriyorlar" hemen cevap vereyim . Almanya yönetiminin işine geliyorsa mantğınla haraket etmeleri belki çok zorlarına gidiyordur, onların yolladıkları maillerde "Sitenizde reklam yayımlayarak para kazandığınız tespit edildi ya Premium Paketimizi alın yada sitenize eklediğiniz adsense reklamlarını kaldırın yoksa 7 iş günü içinde siteniz silinir" yazısını okuyup onurunu satmak yerine lanet okuyarak o talep edilen ücreti ödemiyerek sitelerinin tek,tek silişini beddua ederek izliyor ve sözde kendisini onure etmek için verilen kıdem ve örnek site seçilişinin hazmını yaşamaya çalışıyordur.Hiç düşünülmüşmüdürki bıraksalar bu kişiler sitelerinden verdikleri emekler karşılığı sitelerinden bir kaç kuruş kazansalar , nede olsa zaten bs nin reklamlarıda bu sitelerde yayımlanıyor onlarda kazanıyor bu baskı niyedir? kimedir?. Şimdi bir mod yada üye bu başlığımdan alıntı yapıp reklam şikayeti için şuraya mail atın derse gülermiyim ağlarmıyım bilemiyorum doğrusu .Sanki bs nin baskıcı ve Diktatör almanya yönetimi büyük patronları bizleri ve emeklerimizi çok kaile alıyorlarda.Tabiki onlarda para kazanacak fakat paketlerini almayan üyelerin tek bir sitesini şimdilik bırakarak diğer 5 er yıllık emek verdiğ gururum5-oyunlar ve hayat35 gibi sitelerini taaaa almanyadan 1 tık ile silmek hangi vijdanın işi anlamış değilim.Şimdi diyeceksinizki eee abla sen burda bunu yazdın ya elinde kalan Gururum5 sitende silinirse.Bende size derimki ne kadar siteme emek versemde,sitem silinince ne kadar ağlayacak ve üzülecek olsamda,Sitemden gelen gelire ne kadar ihtiyacım olsada çok şükür onurumu satmadım satmam. heleki 29 euroya yani onların deyimiyle 65 tl hiç satmam.Çok merak ediyorum acaba hangi yalaka,işgüzar çıkıp bu yazımı bs nin Almanya yönetimine göstermeye çalışacak.Umarım bunu yapacak kişiye bs almanya yönetimi 3ün birini ödül olarak takar.Şu çok iyi bilinsinki ben bs den vaz geçemeyenlerden değilim,bs deki dostluklardan,aile oluşumuzdan ve bana burda kazandığım dostlarımdan ve kardeşlerimden vazgeçemiyenlerdenim.Yoksa 1 yıldır sitemi günceller ve 11 binlereden 3,500 lere düşen hitimi yükseltmek için siteme emek vermeye devam eder güncellerdim.Elim gitmiyorki güncelleyim çünkü kendimi gururum5 sitesinin sahibi değilde kiracısı gibi hissediyorum .Bellimi olur BİR TIK İLE EMEKLERİM YERLE BİR EDİLİR.Bu arada bende sitemde adsense reklamı yayımlıyom neden benim sitem silinmiyor diyorsanız bende derimki az sabret arkadaşım şöööle siten hit yapsın vazgeçilmezin olsun sanada öle bir mail gelir işine geliyorsa denir sende ya para öder emeklerini ŞİMDİLİK!!! kurtarırsın ,yada benimgibi bu haksızlığı hazmedemeyip acaba sitemi bu gün sildileri diye sayfanı yeniler durur ama ONURUNU SATMAZSIN
Sevgili Dilek,
elden birşey gelmemesi,bir el uzatamamak,küçücük bir yardımda bulunamamak,buna bir DUR diyememek kahrediyor.
Sevgili Cunobag sende çok iyi bilirsinki sizi çok sever ve çok sayarım.Acemilik günlerimde sizde en çok yardımları olan bu seviyeye gelmemi sağlayan insanların en başında geliyorsunuz.İstenilen ücreti hoş karşılayabilirdim fakat metozori olması ,aksi taktirde sitelerini sileriz tehditleri ve bunu tek tek gerçekleştirmelerini çaresiz bir şekilde izlemeyi şahsıma yakıştıramıyorum.Söz konusu 65 tl ödemek değil emeklerimizin suistimal edilmesi ve buna göz yummaktan başka bir çare bırakılmamasını hazmedemiyorum.Eğer bu şekilde ya paketi alırsın yada reklam yayımlayamazsın siteni sileriz mantığı çok alçakça ve zavallıca.Ben çok iyi biliyorumki şimdiki adminimiz,modlarımız ve üyelerimizde bu durumdan hoşnut değiller zira hoşnut olanları anlamak ne mümkün.Kendime olan saygımı yitirmemek adına doğru bildiğim şeyi yaparak tüm samimiyetimle sitemin silinmesini ve kaybedeceğim emek ve kazancımı bir yana bırakarak hissettiklerimi yazdım.Bu saatten sonra yardımsever ve örnek site olduğum için sessiz kalamadım ve yalakalık yapamadım.Bazıları biz bs nin sayesinde bu duruma geldik nankörlük yapma diye içlerinden geçiriyorlarsa onlara derimki hiçmi bizim çabamız olmadı,emeğimiz olmadı ,ya bs bu konuma kimler sayesinde geldi diye sorarım.Artık bu saatten sonra bs ye olan saygımı,sevgimi ve inancımı yitirmiş bulunuyorum,Bs deki sevdiğim kardeşlerim,arkadaşlarım ve dostlarım çok iyi bilirlerki haksızlık karşısında boynunu bükenlerden,susanlardan,yalakalardan olmadım olmamda.Ben hissettiklerimi tüm açıklığıyla yazdım ister kaile alsınlar ister almasınlar, isterse sitemi silsinler ben onları Rabbime havale ediyor ve susmayın sustukça sıra size gelecek diyorum burdaki tüm üyelere.Bizde bir zamanlar sustuk sıra bize geldi en azından bu saatten sonra elimizde olan en büyük erdem olan onur ve saygınlığımızı koruyalım.Zira bs bir kulağımızın arkasını bıraktı çok şükür Almanyadalar yoksa oda giderdi Gayet iyi anlıyorum seni Dilek abla.. Bende yaşadım burada o haksızlıkları.. Bedava-Sitem şu anki konumunu senin gibi, bizler gibi eski ve artık işi bilen insanlara borçlu.. Örnek siteler hikayemi biliyorsun.. Bir yarışma yapıldı, kazandık.. Ödül verilmedi 2 sene sonra bir adam geldi.. O yarışma 2 sene önceydi vermiyorum ödülünü aha yeni yarışma dedi ve yenisini yaptı. Bedava-Sitem yönetimi kendilerini bizlerin kralı gibi görmekten vazgeçip, bizlere hizmet etmek için burada olduklarını hatırlayana kadar senin gibi benimde bu platforma saygım yok. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
scriptype
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.03.2013, 02:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ Hey maan |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
22.03.2013, 09:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar... ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
utkumnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.03.2013, 12:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: Buradan ne insanlar geldi geçti. En iyi dönem marasultraslan, ironarchives, turkmayasi, gokseen, cunobag, sonsahne ve kerimdj bu kisilerin moderatorluk yaptigi donemdi.
Marasultraslanı bilmem ama diğerleri çok iyiydi. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
19.04.2013, 13:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hatırlayan varmı beni? |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
20.04.2013, 09:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin mustafa. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
20.04.2013, 09:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: Hatırlayan varmı beni?
Ben hatırladım kardeşim ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
leonn2435
Uzman Üye
|
26.04.2013, 22:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi geceler değerli BS üyeleri |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.04.2013, 03:51 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar |
|
|
Selamlar,
BS benim için boş vakit geçirdiğim bir site idi, face, twit, msn gibi. Okul bitip işe güce adapte olunca, yani boş vakit olmayınca artık vakit ayıramaz hale geldim. boş vaktim olsa yine burada olurum
unutulmamak güzel, sevgiler, saygılar! ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen... |
|
↑
|
|
|
|