Sanırım hepimizin uyku problemi var..
Önceki gün sabah 5'te kalkmıştım dün gece 2 gibi yattım.
Sabah yine 8'de kalktım bu gecede 4-5 bulur sanırım..
Aslında iyi bir şey değil de işte...
Mert benim uyku problemim filan yok, dün gece saat 2.30 da denize gittik balık tutmaya 7 geldik daha ayaktayım işte..
Ne güzel yaaa sosyal etkinliğinin olması çok güzel valla. Ben hiç balık tutmadım çok merak ediyorum aslında Ama aramızda bir elçi olmayınca hep uzakdan bakmak zorunda kaldım )) ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
İyi Günler ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Tasarımın altı olmamış
Siyah Bedava-sitem'in yazısı kaymış..[/quote
Yan menülerden birini sileyim derken footeri de sildim ondandır
Yazı menü altında duruyor bazı sayfalarda haklısın.Ama rahat ve belirgin bir şekilde görülebiliyor text link.Eğer yasaksa Tarık beyle görüşürüm.Olmazsa tasarımı değiştiririm.
Başlık resmindeki utkumnet ve Türkiye'nin eğlence ve bilgi portalı yazısı birbirine çok yakın. Neredeyse yapışmışlar. ______________
Başlık resmindeki utkumnet ve Türkiye'nin eğlence ve bilgi portalı yazısı birbirine çok yakın. Neredeyse yapışmışlar.
Aynen logo koyma yerine yazı yeri eklemişler.Ben bu tasarımı yapanların
Neyse oraya logo koyma yeri eklemeye çalışırım.Bir logo hazırlayıp koyarım.
Tasarımın içine girmek moda mı oldu ne ______________
Herkese günaydın arkadaşlar.
Bende sabahladım saat 10'da okul takımının antremanı başlıyor.
Ve bugün klüp var. Ayrıca mahalle maçı var ne yapacağım diye düşünüyorum.
Dün geceden beri çok aktfim. Eski günlerdeki gibi.
Vay.Tek sen.
Bu fotorağı çekmek için ne kadar bekledim sen biliyormusun?
Valla bir türlü üyeler çıkmıyorlar en sonunda ben çıkacaktım. En sonunda çektim. Önceden bilgi-pinari - ciz-dizayn kardeşlerim hep atarlardı.. Onlara özendim.. Bende insanım.. ______________
Herkese günaydın arkadaşlar.
Bende sabahladım saat 10'da okul takımının antremanı başlıyor.
Ve bugün klüp var. Ayrıca mahalle maçı var ne yapacağım diye düşünüyorum.
Dün geceden beri çok aktfim. Eski günlerdeki gibi.
Vay.Tek sen.
Bu fotorağı çekmek için ne kadar bekledim sen biliyormusun?
Valla bir türlü üyeler çıkmıyorlar en sonunda ben çıkacaktım. En sonunda çektim. Önceden bilgi-pinari - ciz-dizayn kardeşlerim hep atarlardı.. Onlara özendim.. Bende insanım..
Dün gece aynı çabayı bende gösterdim ama artık 4 de pes ettim. Ne inatçı çıktın ya ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.