dizney cenıl adını söyliyedim cok güzel cizgi filimler yapıyodu her sabah izlerdim izliyemesem gider yan apartmana dönük camın yanın koltuk cekip yan apartmandan izlerdim ______________
3:45'deki silgiyi kokladıkça yiyesim gelirdi
Disney Channel bir mason kuruluşudur subniminal mesajlar verirdi çizgi filmlerinde o yaşlarda bunu bildiğim için izlemedim hiç Bu arada kaptan mağara adamı yüzünden mağaralara girer onu arardım hep köye gidince bi kere kaybolmuştum hatta Çocukluğumu yemişti resmen
En son zekabilimkultur tarafından 13.04.2013 13:22:13 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Bu başlık altından zaman zaman nostalji yapmaya devam edeceğim arkadaşlar, Sanırım başlık sevildi. Takip ederseniz belki bir kaç kişiyi daha tebessüm ettirebilirim. ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
Bilgisayar hayatımıza girdi gireri herşeyi bıraktık bu arada o çocuk erkek ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
Aarman.net = Kişisel Sitem
Oyunkap.org = Buna girmesen de olur
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.