BU BAŞLIK ALTINDAN;
Lütfen sadece isteklere cevap verin..
Boş veya sohbet etmek amacı ile mesaj atmayın..
İyi Çalışmalar.
Kusura bakmayın . Ancak Grafiker olmak istediğim için
marifetlerimi göstermek amaçlı yaptım . Bunu yapmamam gerekiyorsa birdaha yamam .
Tekrar kusuruma bakmayın .
Merhaba Arkadaşlar ben bilgisayara format attırdığım için programlar fontlar falan gitti acaba bu resmin üzerine güzel bir font siyah renkle ltf yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim
Merhaba Arkadaşlar ben bilgisayara format attırdığım için programlar fontlar falan gitti acaba bu resmin üzerine güzel bir font siyah renkle ltf yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar 3 veya 4 gün yokum bir sorunum var ben yokken diğer grafiker arkadaşlar isteklerinizle ilgilenecek kusura bakmayan geri döndüğümde telafi edeceğim ______________
buyrun
@beatbox-turkiye güzel gidiyorsun
Teşekkürler @beatbox-turkiye seninkilerde güzel olmuş sanada teşekkürler
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.