Çalışmada kağıdı, yazıyı falan her şeyi ben tasarladım. Ama sağ alt köşesinden kağıdı bükmeyi tam beceremedim :) Kullanmak isterseniz diye üzerine sitemin ismini de yazmadım :)
______________ Yardım etmeyi bil, yardım etmiş gibi görünme..!
Çalışmada kağıdı, yazıyı falan her şeyi ben tasarladım. Ama sağ alt köşesinden kağıdı bükmeyi tam beceremedim Kullanmak isterseniz diye üzerine sitemin ismini de yazmadım
Çalışmada kağıdı, yazıyı falan her şeyi ben tasarladım. Ama sağ alt köşesinden kağıdı bükmeyi tam beceremedim Kullanmak isterseniz diye üzerine sitemin ismini de yazmadım
Ucuza gitmiş be Güzel olmuş
Teşekkürler. 500$ kim kaybetmiş de biz bulalım 1000 Tl'ye denk geliyor.. ______________ Yardım etmeyi bil, yardım etmiş gibi görünme..!
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.