Arkadaşlar lütfen kavga etmeyin.
Bu bedava-sitem bir yardım platformudur. Yardım sever arkadaşlar istediği gibi yardımlarını yapabilirler.
Ve bu bölüm yapılan çalışmalara eleştiri yapabileceğiniz bir bölüm değildir. Davranışlarınıze biraz özen gösterin.
Herkese söyliyorum genel anlamda bu cümleleri kuruyorum. Sizlere hiç yakışmıyor. Son olarak grafiker arkadaşlara iyi çalışmalar.
Ben kurallardan bahsettim
Buyur bunuda ben yaptım
Çok teşekkür ederim. Güzel olmuş. İlgilenen diğer arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim. Elinize, emeğinize sağlık... ______________
Arkadaşlar lütfen kavga etmeyin.
Bu bedava-sitem bir yardım platformudur. Yardım sever arkadaşlar istediği gibi yardımlarını yapabilirler.
Ve bu bölüm yapılan çalışmalara eleştiri yapabileceğiniz bir bölüm değildir. Davranışlarınıze biraz özen gösterin.
Herkese söyliyorum genel anlamda bu cümleleri kuruyorum. Sizlere hiç yakışmıyor. Son olarak grafiker arkadaşlara iyi çalışmalar.
Ben kurallardan bahsettim
Buyur bunuda ben yaptım
Çok teşekkür ederim. Güzel olmuş. İlgilenen diğer arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim. Elinize, emeğinize sağlık...
-> Resmin Türü : LOGO
-> Resmin Boyutu :200x111 px.
-> Resmin Özellikleri :Doğa,Yaşam ile ilgili resim
-> Üstüne Yazılacak Yazılar : Altın BELGESEL
Şimdiden Teşekkürler.
Buyrun :
______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Şimdiden Teşekkürler.
Buyrun :
Saol teşekkür ederim ama bir tane yapmıştım.Eline sağlık arkadaşım saol.
Şimdiden Teşekkürler.
Herkes hakkını helal etsin... Artık sadece özelden yapılan istekleri cevaplayacağım... Ayrılma kararı bana aittir beni beğenmeyenler isteklere cevap versinler, bakalım neler olacak...
Arkadaşlar ve Moder atörler lütfen yanlış anlamayın
Grafiker olmak için Deneme Aşamasındayım
bunun için İsteklerde bulunan kişilere banner hazırlıyorum .
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.