Ben ilerleyen günlerde 64 tl verip sitemde kendi reklamlarımı yayınlamak istiyorum.Mesala google,adnet...vb gibi sitelerden yayıncı olarak reklam yayınlamak istiyorum böyle birşey yasak mıdır acaba?
Ben ilerleyen günlerde 64 tl verip sitemde kendi reklamlarımı yayınlamak istiyorum.Mesala google,adnet...vb gibi sitelerden yayıncı olarak reklam yayınlamak istiyorum böyle birşey yasak mıdır acaba?
sitenizde reklam yapmak için supporta sordum özgürlük alaçaksınız.
Arkadaşım cevabın için teşekkür fakat ben öyle demek istemedim.Para kazanmak için sitemde google ad veya adnet gibi sitelerden reklam alarak sitemde yayınlayacağım.
Yani diğerimki adnet ile anlaşma yaptım ve onun reklamını sitemin üst tarafına yapıştırdım.
sitenizde reklam yapmak için supporta sordum özgürlük alaçaksınız.
eğer kendi reklamlarını paylaşmak istiyorsan premium hesaba o kadar vereceğine yarısı kadar bir parayla .com-.org vb site yapabilirsiniz ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
Aarman.net = Kişisel Sitem
Oyunkap.org = Buna girmesen de olur
Sitemize özgürlük paketi satın aldıktan sonra anlaşma yaptığımız sitelerin reklamlarını sitemizde yayınlayarak tıklama başına belirli bir ücret alıyoruz.
Bazı siteler B-S gibi ücretsiz sitelere bu hizmeti sağlamıyor.Sizlerden ücretli-ücretsiz site olduğu gözetmeksizin reklam yayınlatan siteler hangisidir.
Mesala google ad sitesi her siteye yayınladığını duydum başka hangi siteler var acaba?
Sitemize özgürlük paketi satın aldıktan sonra anlaşma yaptığımız sitelerin reklamlarını sitemizde yayınlayarak tıklama başına belirli bir ücret alıyoruz.
Bazı siteler B-S gibi ücretsiz sitelere bu hizmeti sağlamıyor.Sizlerden ücretli-ücretsiz site olduğu gözetmeksizin reklam yayınlatan siteler hangisidir.
Mesala google ad sitesi her siteye yayınladığını duydum başka hangi siteler var acaba?
Merhaba.
Öncelikle herkes parça parça bir şeyler yazmışlar.
Yinede sağolsun arkadaşlar elinden geleni yapmaya çalışmışlar.
Şimdi konumuza dönecek olursak. Reklam özgürlüğünü almadan bs reklamları dışında reklam yayınlamak yasaktır.
Peki bu reklamı nasıl alabilirim? PayPal hesabınız varsa ödeme yapabilirsiniz. PayPal ile bir çok ödeme mevcuttur.
İnternet üzerinden araştırarak bilgi edinebilirsiniz diye düşünüyorum ayrıntılı başlıklar aşağıda bulunmaktadır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.