Sitemde Navigasyon bölümünün altına yani sol tarafa kutu eklemek istiyorum ama tasarım ayarlarında sadece sag tarafa ekleme var sol tarafada aynı sağda actıgım gibi kutu acmak içine sayfa eklmek istiyorm lütfen tablo acan css kodu vermeyn... Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden gelcek cevaplar için tşk ederim...
bende senin icin arastirdim. ve bir sitede buldum sag tik engeli tasima engeli oldugundan adresi google da gir sole basliginda yaz. kardes telden bu kadar. ______________ Yarışma düzenleniyor hediyeler bol bol iletişime geç
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.