Daha öncede Clean tasarımı ile ilgili sorun yaşamıştım ancak sayenizde bunu çözmüştüm. Ancak yeni bir problem yaşıyorum. Sorunum şu; yeni bir sayfa açmak istiyorum ancak bu sayfa yukarıdaki menubar'da görünmemeli. Çünkü yeni açacağım sayfanın linkini menubar'da bulunan bir sayfaya bağlantı olarak vereceğim. Bunu nasıl yapabilirim acaba? ______________
İlk olarak sayfalarımı değiştire giriniz.. Hemen ardından istediğiniz sayfayı açın.. Sayfa isiminin altında seçenekleri göster diye bir buton var tıklayın.. normal sayfa vs.. bir sürü seçenek olucak siz link olmayan menü elemanını seçerekten istediğiniz özelliği yapabilirsiniz.. Böylece saklı sayfalarada gerek kalmamaktadır.. ______________
İlk olarak sayfalarımı değiştire giriniz.. Hemen ardından istediğiniz sayfayı açın.. Sayfa isiminin altında seçenekleri göster diye bir buton var tıklayın.. normal sayfa vs.. bir sürü seçenek olucak siz link olmayan menü elemanını seçerekten istediğiniz özelliği yapabilirsiniz.. Böylece saklı sayfalarada gerek kalmamaktadır..
Dediğinizi yaptım fakat bu kez de sayfaya içerik ekleyemiyorum. Yazı yazabileceğim kutucuk kayboluyor. Ayrıca yine üst menüde açtığım sayfanın adı bağlantısız olarak çıkıyor. ______________
O zaman saklı sayfalar kullanacaksınız.. Ben 2007 - 2008 yılları arasında en son uğraşmıştım bu tür şeylerle.. Şuan aklıma bir tek bu geldi.. Bunu anlatmak istedim.. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.