Öncelikle çok güzel düşünülmüş güncelleme olmuş bunun için teşellür ederim. Fakat ben aktif hale getirdigin halde sayfayı mobil goremiyorum. ______________
Bu uygulama bir yana, 18 Mart Çanakkale Zaferini hatırlayıp sunmanız ayrı güzel, hatta çok güzel... (Her ne kadar duygu sömürüsü yapıyor olsanızda...)
Bunun için yine de teşekkürler.
Duygu sömürüsü tam olarak nerede? ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Bu uygulama bir yana, 18 Mart Çanakkale Zaferini hatırlayıp sunmanız ayrı güzel, hatta çok güzel... (Her ne kadar duygu sömürüsü yapıyor olsanızda...)
Bunun için yine de teşekkürler.
Eski bir moderatörün böyle saçma sapan bir düşünceye sahip olması, beni üzdü ve geçmişte böyle birisini kadroya almam beni şaşırttı. Nedense moderatörlükten ayrılanlar veya uzaklaştırılanlar hemen gereksiz yorumlarda bulunuyor...
O metni ben hazırladım fakat gün içerisinde işte olmamdan dolayı Benjamin'e ilettim, sağolsun o da yayınladı! Hadi kaldı ki duygu sömürüsü var işin için de, bundan webme GmbH'nın ne gibi bir çıkarı olacak??? Sanki almanlar bizim 18. Mart Çanakkale zaferini kutlayarak bize mi yaranacaklar? Yaptığınız ve yapacağınız yorumlara dikkat edin! ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Sitemin mobil olarak gorunmemesinin nedeni firefox tarayıcısından kaynaklanıyormuş. Ayrıca yukarıdaki bir arkadas duygu sömürüsü demiş bedava sitem gibi büyük bir kuruluşun düşünüpte yapmasının nekadar güzel olduğunu dusunmeyipte altında gereksiz seyler aramasida çok saçma olmuş. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.